Image
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 15:47 Γνώμες

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε αποκαλύπτει την πρώτη εντύπωση που δίνετε στους άλλους

Είναι ωραίο να λέμε ότι δε μας νοιάζει η γνώμη των άλλων. Πόσο ισχύει αυτό, όμως; Εντάξει, μας αρέσει να φαινόμαστε άνετοι, αλλά κατά βάθος θέλουμε να δίνουμε καλή εντύπωση. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε πώς μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Το παρακάτω τεστ είναι εδώ για να βοηθήσει. Το πρώτο πράγμα που θα δείτε στην εικόνα αποκαλύπτει την πρώτη εντύπωση που δίνετε και τι σκέφτεται ο απέναντί σας την πρώτη φορά που σας συναντά.

Αν είδατε ένα γυναικείο σώμα, είστε γενναιόδωροι. Οι γύρω σας θαυμάζουν τη θετική σας ενέργεια, ενώ όταν βρίσκεστε σε μία παρέα, αναγνωρίζουν ότι έχετε κίνητρο να φτάσετε στον στόχο σας. Έχετε ενσυναίσθηση, προσέχετε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και προσέχετε μην τους πληγώσετε.

Αν είδατε ένα ανδρικό πρόσωπο, φαίνεστε κάπως απρόσιτοι και κρύβετε καλά τα συναισθήματά σας. Όταν κάποιος σας συναντά για πρώτη φορά, δεν ξέρει αν σας ενοχλεί ή αν απλώς έχετε poker face. Σε μία παρέα, δείχνετε την ηγετική σας φύση και, παρότι φαίνεστε εύκολοι και συνεργάσιμοι, δεν ακολουθείτε το πλήθος χωρίς σκέψη.

jenny.gr
Post
Γνώμες Σάββατο 01.08.2026

Καλό μήνα! Η πρωτομηνιά του Αυγούστου σηματοδοτεί την καρδιά του καλοκαιριού, την κορύφωση των διακοπών και την περίοδο των παραδοσιακών γιορτών

Ο Αύγουστος είναι ο όγδοος μήνας του έτους και έχει 31 ημέρες. Είναι γνωστός ως ο μήνας της Παναγίας λόγω του Δεκαπενταύγουστου (15 Αυγούστου). Στην παράδοση, οι πρώτες ημέρες του μήνα συνδέονται με

Post
Γνώμες Τετάρτη 08.07.2026

Λαγοκέφαλος: Από τα τέλη Σεπτεμβρίου το νέο πλαίσιο – Τι αλλάζει για τους αλιείς (vid)

Στα 5,33 ευρώ ανά κιλό καθορίζεται η αποζημίωση για την αλίευση λαγοκέφαλων από επαγγελματίες αλιείς, με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Κρήτης, Σταύρο Τζεδάκη, να υπογραμμίζει την ανάγκη γ

Post
Γνώμες Τρίτη 07.07.2026

Τα γκαζάκια του ανορθολογισμού

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Τη σημερινή μας παρέμβαση, αυτονόητα, την ξεκινάμε με την απεύθυνση των πιο βαθιών συλλυπητηρίων στην αγαπητή φίλη και συνάδελφο, δικηγόρο Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Νέστ