Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 21:47 Ειδήσεις

Μέγα λάθος μου που δεν εμβολιάστηκα: Τα λόγια του 57χρονου οδοντιάτρου πριν πεθάνει


Δύο μέτρα άντρας, έπαιζε ποδόσφαιρο και σε μια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία, ήρθε στο σπίτι. Κάθισε για 5 μέρες, δεν πήγε αμέσως. Και μετά τον πήγαν στον νοσοκομείο και μετά από τρεις μήνες πέθανε

Αυτή η κατάρα που ήρθε, τού έκανε τα πνευμόνια χάρτινα και δε δουλεύανε. Δεν άντεξε, έμεινε απόψε από καρδιά

Ο λόγος για τον 57χρονο Γιώργο Καραβίτη, γνωστό οδοντίατρο στο Αίγιο που νοσηλευόταν με κορονοϊό από αρχές Αυγούστου.

Οι γονείς του μιλούν με τα πιο σπαρακτικά λόγια αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

Διασωληνώθηκε έναν μήνα, μετά πήγε δυόμισι μήνες στην εντατική αλλά είχε προχωρήσει στα πνευμόνια αυτή η κατάρα που ήρθε. Τον είχαν στο οξυγόνο. Δεν άντεξε, δήλωσε η μητέρα του.

Τρεις φορές επιχείρησαν να τον αποσωληνώσουν οι γιατροί στο Ρίο αλλά δεν τα κατάφεραν.

Δύο φορές ήταν να κατεβεί κάτω. Ήταν έτοιμος, είχε επανέλθει για να κατεβεί κάτω στον θάλαμο αλλά στράβωσε και τώρα ήταν η 3η φορά και πέθανε, ανέφερε η μητέρα του 57χρονου.

Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του δεν είχαν εμβολιαστεί. Δεν πρόλαβε ισχυρίζεται η μητέρα του στο LIVE NEWS, με τον 57χρονο να εκμυστηρεύεται στον γιατρό του πως αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του.

Υπολόγιζε να το κάνει τον Σεπτέμβριο. Να πάνε να κάνουν εμβόλια, να πάνε να κάνουν εμβόλια, πρόσθεσε η μητέρα του 57χρονου.

Σε σοβαρή κατάσταση 65χρονος ιερέας με κορονοϊό
Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για 65χρονο ιερέα που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς του με τον αδελφό και τη μητέρα του να νοσούν στο σπίτι, τον ιερέα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και τον πατέρα του, σε ηλικία 96 ετών, να καταλήγει από επιπλοκές του ιού.

Από τους γονείς του κόλλησε ο άνθρωπος. Από μια οικιακή βοηθό που είχαν στο σπίτι. Η μητέρα του είναι άρρωστη κατάκοιτη στο κρεβάτι, λένε συγγενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο ίδιος ο ιερέας όσο και η οικογένειά του, είναι ανεμβολίαστοι.

Είναι κρίμα. Δεν είχε κάνει όμως το εμβόλιο. Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο είναι δύσκολα

madata.gr
Post
Ειδήσεις Σάββατο 04.12.2021

Γερμανία: Βρέθηκαν πέντε πτώματα σε σπίτι στο Βερολίνο – Ανάμεσά τους τρία παιδιά

Τα πτώματα δύο ενηλίκων και τριών παιδιών, που έφεραν τραύματα από σφαίρες ή μαχαίρι, ανακαλύφθηκαν σήμερα σε μια κατοικία στα περίχωρα του Βερολίνου, έγινε γνωστό από την εισαγγελία και την αστυνομί ...

Post
Ειδήσεις Σάββατο 04.12.2021

ΠΟΥ: Κανένας νεκρός ως τώρα από μετάλλαξη Όμικρον - Νωρίς για να ξέρουμε πόσο μολυσματική είναι

Κανένας νεκρός δεν έχει καταγραφεί από την μετάλλαξη Όμικρον παρά το γεγονός ότι το στέλεχος ως τώρα έχει εντοπιστεί σε 38 χώρες, λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Ο διευθυντής εκτάκτων καταστάσε ...

Post
Ειδήσεις Σάββατο 04.12.2021

Λαμία: Έσβησε από ανακοπή 14χρονη με κορονοϊό

Το κοριτσάκι διακομίστηκε το πρωί στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας - Η 14χρονη διασωληνώθηκε αλλά δεν πρόλαβε να πάει στη ΜΕΘ αφού έπαθε ανακοπή.  Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το χαμό μιας 1 ...