Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 22:45 Βλέπω/Ακούω

Σάκης Αρναούτογλου: Ο Μπάλλος υποχωρεί με μπόρες και καταιγίδες - Πού θα χτυπήσει το Σάββατο


Η κακοκαιρία Μπάλλος το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, αλλά με μπόρες και τοπικές καταιγίδες ενημερώνει τον Σάκη Αρναούτογλου.

Αναλυτικά:

 Τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, στην βορειοανατολική χώρα, την κυριαρχία από την ανατολική Μακεδονία μέχρι και τη Θράκη, τα νησιά του Θρακικού, τις πολύ-πολύ ανατολικές περιοχές της Χαλκιδικής και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ο καιρός ήταν και τοπικές καταιγίδες.

Στη δυτική-νοτιοδυτική Ελλάδα, από το ύψος της δυτικής Στερεάς, την Ευρυτανία και τα δυτικά-νοτιοδυτικά, το νότιο Ιόνιο και στα δυτικά-κεντρικά-νοτιοδυτικά και νοτιοανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου, ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος με μπόρες και καταιγίδες.

 Στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα: Σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, δεν πρέπει να ψιχαλίσει και να βρεθούν τοπικά, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα έχει απλώς συννεφιά. Στη Θεσσαλία αναφέρθηκαν τοπικές βροχές σε πολύ-πολύ νοτιοανατολικά τμήματα της, ενώ στα νοτιοδυτικά τμήματα της απλώς θα ψιχαλίσει.

Στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα περάσετε σύννεφα που θα αφήσετε τοπικές μπόρες, ενώ στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και οι Κυκλάδες θα σημειώσουν διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα πιο κεντρικά τμήματα της Κρήτης και ακόμα πιο τοπικά στις υπόλοιπες νοήσεις Το Στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, θα ψιχαλίσει και θα βρεθούν τοπικά.

Από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου, τα φαινόμενα θα εξασφαλιστούν στα δυτικά-νοτιοδυτικά και στα βορειοανατολικά, αλλά θα ενταχθούν σε όλα τα Δωδεκάνησα. Περισσότερα θα δώσουν οι μπόρες στην ανατολική-νοτιοανατολική Στερεά, κυρίως στη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία, την Αττική και την Εύβοια.

Στην Αττική και την Αθήνα θα έχουμε διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στην κεντρική Μακεδονία, θα έχουμε μπόρες μικρής διάρκειας στα νότια και τη Χαλκιδική.

Το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός έχει ανοίξει σχεδόν παντού. Υπολείμματα αστάθειας θα έχουν παραμείνει κυρίως στα Δωδεκάνησα και τα ανατολικά τμήματα της Θράκης

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 23.12.2025

Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Περιφέρεια Κρήτης στις Μονάδες Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία

Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο των υπερτοπικών δράσεων του κοινωνικού της προγράμματος, πραγματοποίησε για μια ακόμη χρονιά τη δράση «Προμήθεια Χριστουγεννιάτικων Δώρων στα άτομα που υποστηρίζο

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 23.12.2025

Χριστούγεννα 2025: Με τροποποιήσεις τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Σε ισχύ τίθενται ειδικές ρυθμίσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική ενόψει των Χριστουγέννων, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αλλά και την προσαρμογή σε έ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 23.12.2025

Σοβαρές απώλειες από την ευλογιά αιγοπροβάτων: Πάνω από 450.000 ζώα θανατώθηκαν σε όλη τη χώρα

Παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή η κατάσταση με την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη χώρα, καθώς συνεχίζονται οι απώλειες ζωικού κεφαλαίου και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε πολλές περιοχές. Σύμφωνα με τα επίση