Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 22:45 Βλέπω/Ακούω

Σάκης Αρναούτογλου: Ο Μπάλλος υποχωρεί με μπόρες και καταιγίδες - Πού θα χτυπήσει το Σάββατο


Η κακοκαιρία Μπάλλος το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, αλλά με μπόρες και τοπικές καταιγίδες ενημερώνει τον Σάκη Αρναούτογλου.

Αναλυτικά:

 Τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, στην βορειοανατολική χώρα, την κυριαρχία από την ανατολική Μακεδονία μέχρι και τη Θράκη, τα νησιά του Θρακικού, τις πολύ-πολύ ανατολικές περιοχές της Χαλκιδικής και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ο καιρός ήταν και τοπικές καταιγίδες.

Στη δυτική-νοτιοδυτική Ελλάδα, από το ύψος της δυτικής Στερεάς, την Ευρυτανία και τα δυτικά-νοτιοδυτικά, το νότιο Ιόνιο και στα δυτικά-κεντρικά-νοτιοδυτικά και νοτιοανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου, ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος με μπόρες και καταιγίδες.

 Στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα: Σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, δεν πρέπει να ψιχαλίσει και να βρεθούν τοπικά, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα έχει απλώς συννεφιά. Στη Θεσσαλία αναφέρθηκαν τοπικές βροχές σε πολύ-πολύ νοτιοανατολικά τμήματα της, ενώ στα νοτιοδυτικά τμήματα της απλώς θα ψιχαλίσει.

Στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα περάσετε σύννεφα που θα αφήσετε τοπικές μπόρες, ενώ στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και οι Κυκλάδες θα σημειώσουν διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα πιο κεντρικά τμήματα της Κρήτης και ακόμα πιο τοπικά στις υπόλοιπες νοήσεις Το Στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, θα ψιχαλίσει και θα βρεθούν τοπικά.

Από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου, τα φαινόμενα θα εξασφαλιστούν στα δυτικά-νοτιοδυτικά και στα βορειοανατολικά, αλλά θα ενταχθούν σε όλα τα Δωδεκάνησα. Περισσότερα θα δώσουν οι μπόρες στην ανατολική-νοτιοανατολική Στερεά, κυρίως στη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία, την Αττική και την Εύβοια.

Στην Αττική και την Αθήνα θα έχουμε διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στην κεντρική Μακεδονία, θα έχουμε μπόρες μικρής διάρκειας στα νότια και τη Χαλκιδική.

Το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός έχει ανοίξει σχεδόν παντού. Υπολείμματα αστάθειας θα έχουν παραμείνει κυρίως στα Δωδεκάνησα και τα ανατολικά τμήματα της Θράκης

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 05.12.2021

Δωρεάν self test για όλους τους ενήλικες πολίτες από Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ξεκινά η διανομή των self tests προς όλους τους ενήλικες. Όπως ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση, διαθέτει σε όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους δύο δωρεάν self test, ...

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 05.12.2021

Χειροτονήθηκε ιερέας ο σύζυγος της επιδημιολόγου Αθηνάς Λινού

Διάκονος και στην συνέχεια ιερέας χειροτονήθηκε ο Δημήτρης Λινός, ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας, Αθηνάς Λινού. Το Σάββατο ...

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 05.12.2021

Πάπας Φραγκίσκος: Η ιστορική Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Πάπας Φραγκίσκος τέλεσε Θεία Λειτουργία στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής «Χρήστος Λαμπράκης», όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο των Βαλκανίων.Συλλειτούργησαν