Δευτέρα 04 Οκτωβρίου 2021 23:29 Εκνευρίζομαι – Δεν μπορώ άλλο

Σοκάρουν οι δύο αδερφές: Η μάνα μου με βίαζε όταν ήμουν μικρή, μας έχουν καταστρέψει τη ζωή


Η μάνα μου με βίαζε όταν ήμουν μικρή, μας έχουν καταστρέψει τη ζωή. Αισθανόμουν χάλια, με κακοποιούσε και δεν μπορούσα να αντιδράσω.

Εξακολουθώ να είμαι φοβισμένη, η μητέρα μου με απειλεί ακόμα και μετά τη δημοσιοποίηση...

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις συγκλονιστικές εξομολογήσεις δύο αδελφών, 15 και 20 ετών, αποκλειστικά στο MEGA, οι οποίες καταγγέλλουν βιασμό από την ίδια τους τη μητέρα.

«Χαίρομαι που τους έχω δείξει ότι δεν μπορούν άλλο να με εκμεταλλεύονται, φοβάμαι όμως, πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» λέει η 15χρονη. «Εξακολουθώ να είμαι φοβισμένη, η μητέρα μου με απειλεί ακόμα και μετά τη δημοσιοποίηση» σημειώνει η 20χρονη.

Ο εφιάλτης τους δεν είχε τέλος, αφού, μετά το διαζύγιο των γονιών τους, άρχισε να τις κακοποιεί και ο εραστής της μητέρας τους: «Δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται. Δε θέλω να τους ξαναδώ μπροστά μου. Φοβάμαι τι άλλο μπορούν να κάνουν».

Αυτό που τώρα ζητούν, είναι εκείνοι που φέρονται να μετέτρεψαν τη ζωή τους σε κόλαση να τιμωρηθούν.

Όσο για τις ίδιες, προσπαθούν βήμα βήμα να αντιμετωπίσουν το παρελθόν για να μπορέσουν κάποια στιγμή να δουν ξανά το μέλλον τους με αισιοδοξία.

madata.gr

Απίστευτο! Αρνητής εμβολίου χωρίζει τη γυναίκα του επειδή εμβολιάστηκε!

Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε χρόνια μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο ήταν σχετικά θετικός. Η κοπέλα το έκανε το εμβόλιο, εκείνος δεν είχε φέρει αντίρρησ ...

Ζήτησε 3.500 ευρώ για να της βρει κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Παύλος

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει μπει μία απίστευτη καταγγελία για προμήθεια»που ζητήθηκε, προκειμένου να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε ...

Μαθητής δεν πηγαίνει σχολείο εδώ και δύο χρόνια εξαιτίας του αρνητή πατέρα του

Την ώρα που τα κρούσματα σε παιδιά αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, γονείς αρνητές των μέτρων κατά της πανδημίας εξακολουθούν να απαγορεύουν στα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο. Την περίπτωση ενός ακόμα μ ...