Image
Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 13:18 Βλέπω/Ακούω

ΖΩΔΙΑ 14/9 ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. . .

 Η αντίθεση ακριβείας του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα ταυτόχρονα με τον Άρη στην τελευταία μοίρα της Παρθένου και την Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη θα μπορούσαν να φέρουν μπερδέματα και να γίνουν λάθη. Μετά τις 3:00 το μεσημέρι η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να έχουμε μια περισσότερο αντικειμενική εικόνα για αυτό που μας ενδιαφέρει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αλλά θα πρέπει να τις φιλτράρετε πολύ καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, σήμερα.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό θα είναι έντονη είτε αφορά κάτι επαγγελματικό είτε προσωπικό. Για να φέρετε το μέγιστο αποτέλεσμα καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε δράση.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για να βάλετε τα πράγματα στην σειρά που θέλετε. Καλύτερα να περιμένετε να κάνετε δράσεις από αύριο και μετά.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας μπερδέψει ή να μην είστε σίγουρη/ος για το επόμενο βήμα που θέλετε να κάνετε. Δώστε χώρο για να σκεφτείτε καλά τα δεδομένα και κρατήστε την ενέργειά σας μέχρι αύριο.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και κτίσεις. Καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός με επαφές με συγγενείς και ανθρώπους με τους οποίους έχετε στενή σύνδεση.

Για τους Παρθένους, ο Άρης αποχαιρετά το ζώδιό σας. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θέλουν ιδιαίτερη δυναμική από εσάς. Κρατήστε τα αποθέματα ενέργειας για πολύ σημαντικά πράγματα και οι δράσεις σας καλό θα είναι να γίνουν από αύριο και μετά.

Για τους Ζυγούς, εκτός του Ερμή προστίθεται από αύριο και ο Άρης στο ζώδιο σας δίνοντας την μέγιστη ενέργεια για να προβείτε σε δράσεις από τις οποίες θα έχετε προσωπικό όφελος. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε να μην αναλωθείτε σε ενέργειες οι οποίες απαιτούν όλη τη δυναμική και προσοχή σας.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα επιθυμείτε ή τα έχετε σχεδιάσει μην πτοηθείτε. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό αλλά έχετε στο μυαλό σας πως από αύριο και μετά θα μπορέσετε ευκολότερα να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι νωρίς το μεσημέρι σας δίνει την απαραίτητη δημιουργική ενέργεια για δράση. Ωστόσο καλό θα είναι να αφήσετε πολύ σημαντικά πράγματα για αύριο που θα υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από νωρίς το απόγευμα θα βελτιώσει την διάθεσή σας και θα μπορείτε να εστιάσετε πιο σωστά σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Άνθρωποι στον κοινωνικό σας κύκλο θα μπορούσαν να σας προτείνουν νέες ιδέες αλλά καλό θα είναι να αποφασίσετε το επόμενο βήμα που θα να κάνετε από αύριο και μετά.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτική/ός όσο αφορά θέματα που σχετίζονται με οικονομικά, κτήσεις και επαφές με συγγενείς. Αφήστε ότι σημαντικό έχετε να κάνετε καλύτερα από αύριο και μετά.

Για τους Ιχθύες, σήμερα με κάποιον τρόπο μπορείτε να δείξετε τα ταλέντα σας στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Η ευαισθησία και ενσυναίσθηση που νιώθετε θα είναι βοήθεια για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

astroguide.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 27.09.2021

Έρχονται οι Νταντάδες της Γειτονιάς: Ποιοι οι δικαιούχοι και ποιες οι προϋποθέσεις

Ανοίγει ο δρόμος για το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», καθώς κατατίθεται στη Βουλή η σχετική νομοθετική ρύθμιση. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 27.09.2021

Τσελέντης για σεισμό στην Κρήτη: Αναμένεται πλούσια μετασεισμική δραστηριότητα

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο και Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη , ο σεισμός στην Κρήτη, έγινε στο πολύ γνωστό ρήγμα του Θραψανού και Καστελλίου, το οποίο δεν μπορεί να δώσει σεισμική

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 27.09.2021

Προβλέψεις για πέμπτο κύμα της πανδημίας τέλος του Οκτωβρίου

Συνεχής αύξηση του ιικού φορτίου στην Αττική και πάνω από 30% στα κρούσματα Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Τζανάκης είπε πως με την επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα έγινε χωρ ...