Image
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 15:56 Βλέπω/Ακούω

ΖΩΔΙΑ 13/9 ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ / ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ ΜΕΣΑ. . .

 Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αναπτερώνει το ηθικό μας αλλά η σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα – η οποία κορυφώνεται αύριο- μπορεί να θολώσει το τοπίο γύρω μας. Η θετική μας στάση θα είναι αρωγός αλλά χρειάζεται προσοχή σε όποιες δράσεις κάνουμε λόγω υπεραισιοδοξίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σας ωθεί να ονειρευτείτε αλλά με την δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να μην στηριχτείτε σε αντικειμενικές βάσεις και να απογοητευτείτε. Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει αλλά επιλέξτε στο τέλος να δώσετε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί πραγματικά να επεκταθεί.

Για τους Ταύρους, πολύ δημιουργική ημέρα αν αποφασίσετε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. Κάποιες φορές τα λόγια είναι περιττά και το μόνο που μετράει είναι αυτό που πρεσβεύει η καρδιά σας. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει θέματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο και εσείς ειδικά σήμερα και αύριο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Πάρτε τις αποφάσεις σας αφού έχετε μελετήσει πολύ προσεκτικά όλα τα δεδομένα.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας ταξιδέψει σε δημιουργικές οδούς και να νιώσετε χαρά από τις προσδοκίες που δημιουργούνται. Ωστόσο, υπάρχει η τάση της υπερβολής, είτε από τους άλλους είτε από εσάς την ίδια/τον ίδιο.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάποιο θέμα που σχετίζεται με τις αξίες σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί και εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική/ός. Σήμερα και αύριο αποφύγετε οτιδήποτε δεν νιώθετε πως έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας και ο Ποσειδώνας απέναντι σήμερα και αύριο μπορεί να θολώσουν το τοπίο γύρω σας ή να μην μπορείτε με ευκολία να διακρίνετε ποίο είναι το σωστό να κάνετε ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις με ανθρώπους που είναι κοντά σας για πολύ σημαντικά θέματα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έχετε την τάση να μείνετε με τις σκέψεις σας και είναι καλή κίνηση αν αποφασίσετε να το κάνετε. Νέες δημιουργικές ιδέες έρχονται καλλιτεχνικής φύσεως αλλά δεν είναι καλή στιγμή για δράσεις από τις οποίες περιμένετε να έχετε σταθερό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει στο χρόνο.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, όπως είπαμε και χτες, είναι τόσο ενεργά θετική προς εσάς που δύσκολο κάποια άλλη πλανητική δυναμική να σας χαλάσει το “όνειρο”. Σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό μπορεί να προχωρήσει και να επεκταθεί, αρκεί φυσικά να έχει τα κατάλληλα εφόδια.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας αναπτερώνει το ηθικό σας και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν προσωπικό χαρακτήρα αλλά καλύτερα να αφήσετε θέματα σπιτιού ή επαγγελματικά για μια άλλη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι καλή αλλά θα πρέπει να έχετε τα φώτα της ομίχλης αναμμένα. Κρατήστε αποστάσεις από οτιδήποτε μπορεί να σας μπερδέψει ή να σας αγχώσει και δώστε την δυναμική σας σε εκείνο το οποίο έχει δείξει ή είστε σίγουρη/ος για την αποτελεσματικότητά του.

Για τους Υδροχόους, σήμερα και αύριο καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και συζητήσεις με συγγενείς. Δώστε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να ενισχύσει την κοινωνικότητά σας.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας και ο Ήλιος απέναντι σήμερα και αύριο μπορεί να σας μεταφέρουν σε ονειρικούς δρόμους. Κατευθύνσεις οι οποίες μπορεί να είναι πραγματικά παραμυθένιες για εσάς αλλά μην ξεχνάτε πως σε κάποια παραμύθια υπάρχουν και δράκοι.

astroguide.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 27.09.2021

Έρχονται οι Νταντάδες της Γειτονιάς: Ποιοι οι δικαιούχοι και ποιες οι προϋποθέσεις

Ανοίγει ο δρόμος για το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», καθώς κατατίθεται στη Βουλή η σχετική νομοθετική ρύθμιση. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 27.09.2021

Τσελέντης για σεισμό στην Κρήτη: Αναμένεται πλούσια μετασεισμική δραστηριότητα

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο και Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη , ο σεισμός στην Κρήτη, έγινε στο πολύ γνωστό ρήγμα του Θραψανού και Καστελλίου, το οποίο δεν μπορεί να δώσει σεισμική

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 27.09.2021

Προβλέψεις για πέμπτο κύμα της πανδημίας τέλος του Οκτωβρίου

Συνεχής αύξηση του ιικού φορτίου στην Αττική και πάνω από 30% στα κρούσματα Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Τζανάκης είπε πως με την επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα έγινε χωρ ...