Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 14:02 Ειδήσεις Νομός: Ηρακλείου

Ηράκλειο: Νεκρός 33χρονος ναυτικός από ηλεκτροπληξία


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 33χρονος ναυτικός, ο οποίος διεκομίσθη με ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο 33χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία κατά την διάρκεια εργασιών που έκανε στο δεξαμενόπλοιο που εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος και για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από λιμενικό, πολεμική αεροπορία και ΕΚΑΒ. Αρχικά ενημερώθηκε το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου και στη συνέχεια ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας τον παρέλαβε από το δεξαμενόπλοιο το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 40 ν.μ. νότια Καλών Λιμένων.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο του.

 
Post
Ειδήσεις Τρίτη 24.02.2026

Ουκρανία: σύνοδος της ολομέλειας του ΕΚ για τα τέσσερα χρόνια από την επίθεση της Ρωσίας

Την Τρίτη, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο έκτακτης συνόδου της ολομέλειας, τέσσερα χρόνια από την πλήρους κλίμακας εισβολή της Ρωσίας. Η συνεδρίαση του

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 18.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Το νερό χάνεται. Η Ελληνική Κυβέρνηση καθυστερεί και οι αγρότες πληρώνουν»

Την ανάγκη άμεσων Ευρωπαϊκών και Εθνικών παρεμβάσεων για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, με έμφαση στην επιδεινούμενη κατάσταση στην Ελλάδα, αναδεικνύει με δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις προς την Ευ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 12.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Ναι στην προστασία των θαλασσών — όχι σε οριζόντιες απαγορεύσεις που πλήττουν τους αλιείς και τον αλιευτικό τουρισμό»

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου, με αφορμή πληροφορίες για επικείμενο εθνικό νομοσχέδιο σχετικά με τη δημιουργία νέων θαλάσσιων πάρκων στην Ελ