Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 14:02 Ειδήσεις Νομός: Ηρακλείου

Ηράκλειο: Νεκρός 33χρονος ναυτικός από ηλεκτροπληξία


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 33χρονος ναυτικός, ο οποίος διεκομίσθη με ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο 33χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία κατά την διάρκεια εργασιών που έκανε στο δεξαμενόπλοιο που εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος και για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από λιμενικό, πολεμική αεροπορία και ΕΚΑΒ. Αρχικά ενημερώθηκε το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου και στη συνέχεια ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας τον παρέλαβε από το δεξαμενόπλοιο το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 40 ν.μ. νότια Καλών Λιμένων.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο του.

 
Post
Ειδήσεις Τρίτη 03.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κυπριακή Προεδρία : Η Ευρώπη οφείλει να σταθεί δίπλα στους αλιείς της.

Τις προτεραιότητες που οφείλει να θέσει η επερχόμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της αλιείας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος ανέδειξε ο ευρωβουλευτ

Post
Ειδήσεις Δευτέρα 02.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: Ισχυρότερη Πολιτική Προστασία σημαίνει Ευρωπαϊκή ασπίδα για τις κρίσεις.

Στην Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τοποθετήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εισηγητής της Σοσιαλιστικής Ομάδας Σάκης Αρναούτογλου, στη συζήτηση για τον εκσυγχρονισμό τ

Post
Ειδήσεις Δευτέρα 02.02.2026

Κώστας Αρβανίτης: Αμίαντος στα δημόσια κτίρια. Διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ελλάδας από την Κομισιόν

Ένα χρόνο μετά την απάντηση της Κομισιόν ότι η αφαίρεση του καρκινογόνου αμίαντου από τα δημόσια κτίρια αποτελεί προτεραιότητα και ευθύνη των κρατών μελών, η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να καθυστερ