Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 18:50 Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη-Αναστασιάδη αύριο στο Μαξίμου


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει αύριο Τρίτη 27 Ιουλίου στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις».

Στις 18:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.

 
Post
Πολιτική Κυριακή 19.09.2021

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Οι νέοι δε θέλουν χαρτζιλίκι και gigabytes

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στο μέτωπο της πανδημίας επιρρίπτοντας ευθύνες για τους κυβερνητικούς χειρισμούς και την πορεία του εμβολιασμού.Στο θέμα των πρόωρων εκλογών αν ...

Post
Πολιτική Κυριακή 19.09.2021

Πλεύρης: Αδιάβαστος εμφανίστηκε ο κ. Τσίπρας για τα θέματα του υπουργείου Υγείας

Αδιάβαστος εμφανίστηκε ο κ. Τσίπρας για τα θέματα του υπουργείου Υγείας, αναφέρει σε δήλωση - απάντηση του ο υπουργός Υγείας Θ.Πλεύρης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.  Όπως ...

Post
Πολιτική Κυριακή 19.09.2021

Τσίπρας – Eξαπέλυσε πυρά προς τον ο κ. Μητσοτάκη- Αν έχει το θάρρος να προκηρύξει εκλογές

Στο θέμα των πρόωρων εκλογών αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τον πρωθυπουργό εάν έχει το θάρρος και την τόλμη να τις προκηρύξει.