Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 23:10 Βλέπω/Ακούω

Αντώνης Κανάκης: Εάν κάποιος άντρας πειράξει το κορίτσι μου...


Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση – κόλαφο.

Η δολοφονία της νεαρής Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφο της στη Φολέγανδρο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο παρουσιαστής ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Στην μακροσκελή του ανάρτηση, ο Αντώνης Κανάκης μπήκε στη θέση του πατέρα αυτών των κοριτσιών που έχουν χάσει τη ζωή τους από κάποιον σύντροφο ενώ τόνισε πως ξέρει ότι αυτό που γράφει δεν είναι πολιτικά ορθό.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.04.2026

Αυτοψία της Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου σε Καλλιτεχνούπολη και Διώνη για τις εργασίες αποκατάστασης μετά την κακοκαιρία «Erminio»

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Καλλιτεχνούπολης και της Διώνης πραγματοποίησε η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πορεία των εργασιών απο

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.04.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «15 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση και τον εκσυγχρονισμό της Αυθεντικής Μαραθώνιας Διαδρομής»

Η Περιφέρεια Αττικής, σε στενή συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, αναλαμβάνει ένα έργο κομβικής σημασίας για το μέλλον του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, χρηματοδοτώντας με 15 εκατ. ευρώ την ανάπλαση και τον

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.04.2026

Η SKY express μεταφέρει και φέτος το Άγιο Φως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Με προγραμματισμένες πτήσεις, η SKY express, η «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» για το 2025 (ERA), θα μεταφέρει και φέτος το Άγιο Φως από την Αθήνα σε επτά προορισμούς σε όλη την Ελλάδα,