Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 22:42 Ειδήσεις

Τόλης Βοσκόπουλος: Τον πρόδωσε η καρδιά του λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο


Η φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου σίγησε για πάντα το πρωί της Δευτέρας ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον λάτρευαν μέσα από τα τραγούδια του.

Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδουν tanea.gr, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε προδομένος από την καρδιά του λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια. Καθώς ταλαιπωρούνταν από αναπνευστικά προβλήματα, έφυγε από το σπίτι του με ασθενοφόρο για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Εκεί έγινε η εισαγωγή και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Παράλληλα έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Μάλιστα, οι γιατροί είχαν ενημερώσει την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, πως σήμερα, που θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επέστρεφε σπίτι.

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Τον πρόδωσε η καρδιά του λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του, Μαρία, είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν.

https://www.newsbeast.gr

 
Post
Ειδήσεις Πέμπτη 20.11.2025

11ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών - Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης σταθερός “πρεσβευτής” της νέας γενιάς της υπαίθρου μας από το 2014

Με σαφές μήνυμα στήριξης προς τον πρωτογενή τομέα και τη νέα γενιά της ευρωπαϊκής υπαίθρου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, που διοργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το

Post
Ειδήσεις Τρίτη 18.11.2025

Ο Φαραντούρης φέρνει στο Ευρωκοινοβούλιο τις πρακτικές των funds και servicers

Τις καταχρηστικές πρακτικές των funds και servicers κατά δανειοληπτών στη χώρα μας φέρνει στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής και συντονιστής της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Προϋπολ

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 14.11.2025

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: Γιατί η σεισμόπληκτη Κρήτη έμεινε εκτός “Εξοικονομώ 2025” και RePowerEU

Με γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου θέτει ζήτημα άνισης μεταχείρισης και παραβίασης της αρχής της εδαφικής συνοχής, αναφορικά με τη μη ένταξη τω