Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 23:41 Ειδήσεις

Ιατροδικαστής: Αυτοκτονία ο θάνατος του Δογιάκη – Είχε αφήσει κι άλλο σημείωμα


Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για αυτοκτονία και οι μαρτυρίες των συγγενών και φίλων για το ψυχολογικό προφίλ του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», αποτελούν τα νέα δεδομένα στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Παράλληλα βρέθηκε ένα ακόμα σημείωμα, στο ασημί Smart του Σταύρου Δογιάκη, πρόκειται για το 2ο σημείωμα του αυτόχειρα.

Μέσα στο αυτοκίνητο που στάθμευσε στη θέση Αη Γιάννης για να χαθεί στη συνέχεια στο δάσος και να γράψει με δυο σφαίρες το φινάλε της ζωής του, ο Σταύρος Δογιάκης, άφησε ένα δεύτερο σημείωμα όπου ζητά συγγνώμη απο τον αδερφό του γιατί τον στεναχώρησε.

Αυτό, ήρθε να προστεθεί σε εκείνο που άφησε μέσα στο σπίτι, στο οποίο αναφέρει ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του, ενώ δίπλα υπήρχε και ένα κουτί με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ουσιαστικά, κάνει λόγο για αυτοκτονία.

Η Αστυνομία προσπαθεί να βρει τι ήταν αυτό που επηρέασε καθοριστικά τη ζωή του Σταύρου Δογιάκη και τον έκανε να πάρει την απόφαση να τερματίσει με τον τραγικό αυτό τρόπο τη ζωή του.

Πυροβόλησε τον εαυτό του δύο φορές
Όπως σημειώνουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είναι συγκλονιστικό ότι ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημί Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Εκεί ήταν και το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

madata.gr
Post
Ειδήσεις Πέμπτη 10.07.2025

Ροδόπη: 21χρονη μαχαίρωσε 66χρονο μετά από καυγά – Διερευνάται η σχέση τους

Θανάσιμα τραυματισμένος βρέθηκε ένας 66χρονος άνδρας σε ορεινή περιοχή στο χωριό Κάρδαμο Ροδόπης, κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Οι αστυνομικοί ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο, παρουσία ιατροδικαστή κ

Post
Ειδήσεις Τρίτη 08.07.2025

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός που οδηγούσε μεθυσμένος μετά από παράσταση στον Βόλο

Επιασε τιμόνι ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ Από το δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στα κρατητήρια οδηγήθηκε χθες το βράδυ γνωστός ηθοποιός, που επισκέφθηκε τον Βόλο για παράσταση κα

Post
Ειδήσεις Τρίτη 08.07.2025

Εντοπισμός και διάσωση 115 αλλοδαπών νοτιοανατολικά της Γαύδου

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αγίας Γαλήνης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, για τ