Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 12:13 Γνώμες

Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία. Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι;


O ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολίασε τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, Καρολάιν, από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Το κουβάρι ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι και οι δύο παρακολουθούσαν ψυχολόγο. Ήταν μια πληροφορία που το πρώτο βράδυ είχα πει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Από την πλευρά, όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με τη διαλεύκανση ενός εγκλήματος, ξέρουμε ότι τα πάντα ξεκινάνε από το σημείο που έγινε. Το κλειδί, το μυστικό ήταν εκεί μέσα. Είχαμε να κάνουμε και με τη γλώσσα του σώματος του πιλότου. Είναι σημαντικό οι ερευνητές να μπορούν να αποκωδικοποιήσουν και αυτό το στοιχείο. Η γλώσσα του σώματος έλεγε τα αντίθετα, από αυτά που έλεγαν τα μάτια του. Ήταν θέμα χρόνου για τις αρχές με συνδυασμό με τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν σήμερα περιέγραψε.

Η Καρολάιν δεν έρχεται πίσω... Θα ηρεμήσει η ψυχή της, αλλά και η μάνα της θα πάρει μια απάντηση τόνισε.

Ήταν καλός ηθοποιός, όλα τα έκανε για το παιδί του... σημείωσε με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος. Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί της έκλεισε το στόμα με το μαξιλάρι και την έστειλε στον Άγιο Πέτρο συμπλήρωσε.

Ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο "καλό ηθοποιό" που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του.

madata.gr
Post
Γνώμες Παρασκευή 09.01.2026

Η ΣΕΣ (ETUC) μέλος της οποίας είναι η ΓΣΕΕ καταδικάζει την στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα

Η ΣΕΣ εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα και καταδικάζει την στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ, η οποία παραβιάζει τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και το Δ

Post
Γνώμες Πέμπτη 08.01.2026

Οι νέοι καταναλωτές κρασιού εκθρονίζουν τους baby boomers στις ΗΠΑ: Μεταξύ περιέργειας, προσδοκιών και παρεξηγήσεων

Οι νέοι Αμερικανοί καταναλωτές, που για καιρό θεωρούνταν αποστασιοποιημένοι ή άπιστοι απέναντι στο κρασί, έχουν παρόλα αυτά αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αγορά. Λόγω των δημογραφικών μεταβολών, οι ηλικίε

Post
Γνώμες Δευτέρα 05.01.2026

Η Ευρώπη αναγνωρίζει επίσημα το κρασί 0,0% χωρίς αλκοόλ, αλλά όχι χωρίς προβληματισμούς

Ευρωπαϊκή αλλαγή στην ορολογία για τα κρασιά χωρίς αλκοόλ, το κρασί χωρίς αλκοόλ επικυρώνεται, με διευκρινίσεις που καθησυχάζουν σχετικά με τον κίνδυνο κανονιστικών ασαφειών, αλλά και μεροληψιών που δ