Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 23:10 Αθλητικά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έτοιμος για τον αγώνα της ζωής του


Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσε πως είναι έτοιμος για τον αγώνα της ζωής του, όπως ο ίδιος τον χαρακτήρισε, που θα γίνει σε περίπου μια εβδομάδα.
  
Όπως ανέφερε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Λευτέρης Πετρούνιας ετοιμάζεται για τον αγώνα της ζωής του. Συγκεκριμένα, σε περίπου μια εβδομάδα θα αναχωρήσει για την Ντόχα όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γυμναστικής. Εκεί, ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάζεται όχι μόνο το χρυσό μετάλλιο, αλλά και ένα συγκεκριμένο ρεκόρ έτσι ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, άγχος πολύ ,τρομακτική πίεση, ανησυχία αλλά κυρίως επικρατεί η προσμονή του αγώνα και του εκπληκτικού συναισθήματος που θα νιώσω μετά το ανατρεπτικό αποτέλεσμα που θα με στείλει στο Τόκιο! Το "μετά" δεν με προβληματίζει γιατί μετά όλα θα είναι μονόδρομος για το αποτέλεσμα στο Τόκιο! Έτοιμος λοιπόν για τον αγώνα της Ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

madata.gr
Post
Αθλητικά Δευτέρα 11.05.2026

ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια Ελλάδας για 14η φορά – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί με Ηλιόπουλο στον αγωνιστικό χώρο

Η ΑΕΚ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία της και πρώτο επί εποχής Μάριου Ηλιόπουλου, σε μια βραδιά γεμάτη ένταση, ανατροπές και εκρηκτικούς πανηγυρισμούς στην Allwyn Arena. Η Ένωση βρ

Post
Αθλητικά Τετάρτη 06.05.2026

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Χερσόνησο την Παρασκευή

Ανακοινώνονται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν μεαπόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου «CROSS COUNTRY – SEASIDE” που θα διεξαχθεί

Post
Αθλητικά Τρίτη 05.05.2026

Σημαντικές αθλητικές διακρίσεις μαθητών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι με τις αθλητικές τους επιδόσεις, τίμησαν τον τόπο τους, αποδεικνύοντας παράλληλα τη δυναμική της νέας γενι