Τετάρτη 09 Ιουνίου 2021 22:25 Βλέπω/Ακούω

Αυξάνεται το όριο καλεσμένων στις δεξιώσεις από 1η Ιουλίου - Σε ποιες περιοχές θα επιτραπούν οι εμποροπανηγύρεις


Σε περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων προχωρά η Κυβέρνηση μετά από την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και τις ανακοινώσεις έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας καθώς από τη από το Σάββατο 12 Ιουνίου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τη 01:30 έως τις 05:00, αντί για τις 00:30 έως τις 05:00 που ισχύει σήμερα. Το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται να καταργηθεί οριστικά την 1η Ιουλίου εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Επίσης, στα καταστήματα εστίασης από το Σάββατο 12 Ιουνίου θα ακουστεί και πάλι μουσική αλλά μόνο σε εξωτερικούς χώρους στους οποίους θα φιλοξενούνται καθήμενοι πελάτες.

Η αλλαγή στο όριο καλεσμένων
Περισσότερα… προσκλητήρια θα μπορούν να μοιράσουν όσοι έχουν προγραμματίσει κάποια δεξίωση από την 1η Ιουλίου 2021 και μετά αφού, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς από την 1η Ιουλίου το όριο για τις υπηρεσίες catering-δεξιώσεων αυξάνεται σε 300 άτομα από 100, που είναι αυτή τη στιγμή.

Σε ποιες περιοχές θα επιτραπούν οι εμποροπανηγύρεις
Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε ανακοινώσεις και για τις εμποροπανηγύρεις, καθώς αποφασίστηκε η επανέναρξή τους μόνο σε περιφερειακές ενότητες που το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων θα ξεπερνά το 50%.

Το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο θα επικαιροποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

 

newsbeast

 
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 24.06.2021

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 θα διεξαχθούν οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια και τα μη συνδεδεμένα Πρότυπα Λύκεια της χώρας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας. Κατ ...

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 24.06.2021

Χάρτες ECDC: Στο πράσινο πλην δύο περιφερειών η Ελλάδα

Tην αποκλιμάκωση του επιδημιολογικού φορτίου στην Ελλάδα αποτυπώνουν οι νέοι χάρτες που εξέδωσε σήμερα ο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) Στον συνδυαστικό χάρτη, ο οποίος περιλ ...

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 24.06.2021

Έκτακτη σύσκεψη με Τσιόδρα – Χαρδαλιά για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα στη χώρα μας και ειδικά στην Κρήτη. Αρκετά κρούσματα της συγκεκριμένης άκρως μεταδοτικής μετάλλαξης του κορωνοϊού έχουν βρεθεί στο Ηράκλ ...