Τρίτη 08 Ιουνίου 2021 12:58 Κρητική διατροφή «Τσιπς» κολοκυθιού με παρμεζάνα Υλικά 3 μεσαία κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. γλ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φρυγανιά 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου 1 κ. γλ. ρίγανη Εκτέλεση Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς. Βήμα 2 Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα κολοκυθάκια με το ελαιόλαδο και το αλάτι. Βήμα 3 Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την παρμεζάνα με τη φρυγανιά, τη σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη. Βήμα 4 Βυθίστε τα κολοκυθάκια στο μείγμα της παρμεζάνας και από τις δύο πλευρές και τοποθετήστε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Βήμα 5 Γαρνίρετε με το μείγμα της παρμεζάνας που περίσσεψε και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 14- 16 λεπτά.newsbeast.gr