Image
Τρίτη 08 Ιουνίου 2021 12:58 Κρητική διατροφή

«Τσιπς» κολοκυθιού με παρμεζάνα

Υλικά

3 μεσαία κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. γλ. αλάτι
1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φρυγανιά
1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
1 κ. γλ. ρίγανη

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα κολοκυθάκια με το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Βήμα 3
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την παρμεζάνα με τη φρυγανιά, τη σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη.
Βήμα 4
Βυθίστε τα κολοκυθάκια στο μείγμα της παρμεζάνας και από τις δύο πλευρές και τοποθετήστε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με το μείγμα της παρμεζάνας που περίσσεψε και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 14- 16 λεπτά.

newsbeast.gr
Post
Κρητική διατροφή Σάββατο 20.04.2024

Αποφασισμένοι για σύσταση Διεπαγγελματικής Γραβιέρας ΚρήτηςΠΟΠ, Αυγενάκης και εκπρόσωποι παραγωγικών και θεσμικών φορέων

Αποφασισμένος να ενισχύσει τις προσπάθειες για σύσταση Διεπαγγελματικής Γραβιέρας Κρήτης – ΠΟΠ, των φορέων που θέλουν να προχωρήσουν στη δημιουργία της, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και

Post
Κρητική διατροφή Παρασκευή 19.04.2024

Αυγενάκης: Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δίνει η ψηφιακή εποχή, τα κρητικά προϊόντα μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο!

Με στόχο τα κρητικά προϊόντα να κατακτήσουν τον κόσμο και να νιώσουν, όσοι τα γεύονται, το άρωμα, τον γαστρονομικό πολιτισμό και τις ομορφιές του νησιού, άνοιξε τις πύλες του το 3ο Forum Κρητικών Προϊ

Post
Κρητική διατροφή Παρασκευή 19.04.2024

Ξεκινά σήμερα στη HELEXPO το 3ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην Αθήνα το Φόρουμ Κρητικών Προϊόντων, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κομβικό σημείο συνάντησης των παραγωγών της Κρήτης με υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής, ευρωπα