Τρίτη 08 Ιουνίου 2021 12:06 Οικονομία

e-λιανικό: 3.202 οι ωφελούμενες επιχειρήσεις λιανεμπορίου σε 4 περιφέρειες


Στους 3.202 ανέρχονται οι ενταγμένοι ωφελούμενοι στο πλαίσιο της δράσης «e-λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος».

Δημοσιεύθηκε ήδη η δεύτερη τροποποίηση της απόφασης ένταξης ωφελούμενων στο πλαίσιο της δράσης, σχετικά με την ένταξη επιπλέον 1584 ωφελούμενων με συνολική δημόσια δαπάνη 7.526.459,87 ευρώ, από τους οποίους οι 534 ανήκουν στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι 326 στην περιφέρεια Ηπείρου, οι 310 στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων και οι 414 στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η συνολική δημόσια δαπάνη για τους 3.202 ενταγμένους ωφελούμενους διαμορφώνεται σε 15.123.083,51 ευρώ.

madata.gr
Post
Οικονομία Τετάρτη 21.10.2026

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Κρουαζιέρα

Οι εξελίξεις και οι προοπτικές της κρουαζιέρας στο Ηράκλειο βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου μεταξύ του Προέδρου του, κ. Βαγγέλη Καρκανάκη, και του Διευθύνοντος Συμβούλου τ

Post
Οικονομία Τρίτη 20.10.2026

Στην κορυφή των αφίξεων το αεροδρόμιο Ηρακλείου με 1.529.886 επιβάτες τον Σεπτέμβριο

Στην κορυφή της επιβατικής κίνησης μεταξύ των αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) βρίσκεται το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», το οποίο υποδέχθηκε

Post
Οικονομία Τρίτη 20.10.2026

Αγροτικό πετρέλαιο: Απαλλαγή από ΕΦΚ και ΦΠΑ απευθείας στην αντλία από 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου 2026 τίθεται σε εφαρμογή το νέο σύστημα απαλλαγής των αγροτών από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) και τον αναλογούντα ΦΠΑ στο πετρέλαιο κίνησης, απευθείας κατά τον ανεφοδιασμό.