Σάββατο 08 Μαΐου 2021 22:56 Οικονομία

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πιστώθηκαν 62,7 εκατ. ευρώ σε 20.359 δικαιούχους


Πιστώθηκε χθες στους τραπεζικούς λογαριασμούς 20.359 δικαιούχων του 7ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 62,7 εκατ. ευρώ.

 
Έτσι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, μέσα σε μόλις 10 ημέρες, καταβλήθηκε συνολικά άμεση ενίσχυση ύψους 789,1 εκατ. ευρώ σε 282.302 δικαιούχους, καλύπτοντας πάνω από το 95% των επιχειρήσεων που έχουν υποβάλει αίτηση χορήγησης.

Παράλληλα, το υπουργείο γνωστοποιεί ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 7, μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport), παρατείνεται έως την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Η διήμερη παράταση της προθεσμίας κρίθηκε αναγκαία για τη διευκόλυνση των δικαιούχων, λόγω προσωρινής μη διαθεσιμότητας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης από σήμερα στις 6.00 το πρωί έως αύριο, Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι.

madata.gr
Post
Οικονομία Παρασκευή 05.06.2026

Νέος κύκλος Υποτροφιών από την AEGEAN για τους Μηχανικούς Αεροσκαφών του αύριο

Η AEGEAN συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον της πολιτικής αεροπορίας, ανακοινώνοντας την έναρξη του νέου κύκλου του Προγράμματος Υποτροφιών Εκπαίδευσης Μηχανικών Αεροσκαφών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε

Post
Οικονομία Παρασκευή 05.06.2026

Εθνική Σύνταξη: Χρόνια ασφάλισης που χρειάζονται, ηλικία για υποβολή αίτησης και το ποσό μετά την αύξηση

Στα 446,86 ευρώ ανέρχεται το ποσό της εθνικής σύνταξης, από την 1 Ιανουαρίου 2026, λόγω της αύξησης 2,4%. Η Εθνική Σύνταξη καταβάλλεται από τον ΕΦΚΑ σε όλους, όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης εξ ιδί

Post
Οικονομία Τετάρτη 03.06.2026

Αύξηση 2% στους βασικούς μισθούς των ξενοδοχοϋπαλλήλων – Τι προβλέπει η ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ (vid)

Αύξηση 2% στους βασικούς μισθούς των ξενοδοχοϋπαλλήλων ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό–Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), ενεργοποιώντας σχετική πρόβλεψη της ισχύουσας συλλογικής σ