Παρασκευή 07 Μαΐου 2021 23:34 Ειδήσεις

Θανατηφόρο τροχαίο με ζευγάρι που αγνοούνταν από χθες στη Σητεία


Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Ζάκρου – Ξερόκαμπου στη Σητεία, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο σύζυγός της, που διασωληνώθηκε καθ΄ οδόν.

Το ζευγάρι είχε φύγει χθες, Πέμπτη, από τη Ζάκρο και μετά δεν έδινε σημεία ζωής. Άρχισε αμέσως επιχείρηση για τον εντοπισμό τους και σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι βρέθηκε το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο σε λιόφυτο σε δύσβατη περιοχή. Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έφυγε από το δρόμο.

Η αστυνομία η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, έστησαν επιχείρηση και με δυσκολία βρέθηκαν στο σημείο όπου είχε πέσει το αυτοκίνητο. Διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, ενώ ο σύζυγός της ανασύρθηκε και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Σητείας υπέστη ανακοπή. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον ανέταξαν τον διασωλήνωσαν και τον πήγαν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου υπάρχει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 
Η σορός της ηλικιωμένης μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

 

news

 
Post
Ειδήσεις Παρασκευή 02.10.2026

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Ε.Ε. για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο

Με εισήγηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη, ως προέδρου της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας και του Λουκά Φουρλά, επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Λα

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 02.10.2026

Στο τελικό συνέδριο του NaTour4CChange στις Βρυξέλλες η Περιφέρεια Κρήτης

Την ανάγκη οι νησιωτικές και περιφερειακές αρχές να βρεθούν στο επίκεντρο της εφαρμογής της μελλοντικής Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τον Βιώσιμο Τουρισμό ανέδειξε ο Γιώργος Αλεξάκης, Εντεταλμένος Περιφε

Post
Ειδήσεις Τρίτη 29.09.2026

Λαγκάρντ σε Γ. Αυτιά: Ναι σε στοχευμένα μέτρα με συγκεκριμένη διάρκεια για το ενεργειακό

Υπέρ εξειδικευμένων μέτρων με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια τάσσεται η κ. Κριστίν Λαγκάρντ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης. Αυτό απάντησε