Τρίτη 04 Μαΐου 2021 14:43 Εκτός Ελλάδος

Συγκλονιστικό: Παιδιά σχολικού έσωσαν γυναίκα από κακοποίηση με ένα σημείωμα


Τα παιδιά έδωσαν ένα σημείωμα στον οδηγό του σχολικού λεωφορείου και έτσι βοήθησαν την άτυχη γυναίκα από την κακοποίηση

Μία συγκλονιστική ιστορία εκτυλίχθηκε στο Νέο Μεξικό με θύμα μία άτυχη μητέρα και ήρωες τα παιδιά της και τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου.

Η κακοποιημένη γυναίκα έδωσε έγραψε στα κρυφά ένα σημείωμα όπου περιέγραφε τον εφιάλτη που ζει και το έδωσε στα παιδιά της με σκοπό αυτά να το παραδώσουν στον οδηγό του σχολικού.

Εκείνος μόλις το έλαβε ειδοποίησε την αστυνομία και οι Αρχές έδρασαν συλλαμβάνοντας τον 40χρονο δράστη.

Ο Erik Alvarado κατηγορήθηκε πως προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γυναίκα με μία μαξιλαροθήκη και ένα πουκάμισο κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Μάλιστα ο δράστης απείλησε τη γυναίκα πως αν μιλήσει σε κανέναν θα τη σκοτώσει. 
Τελικά η αστυνομία του Las Cruces έσωσε το θύμα αφότου ειδοποιήθηκε από τον οδηγό του λεωφορείου. Τη βρήκαν μέσα στο σπίτι, με κοψίματα, μώλωπες και γδαρσίματα.

«Μεγάλο μέρος της κακοποίησης σημειώθηκε παρουσία του μικρού παιδιού του ζευγαριού και των δύο παιδιών σχολικής ηλικίας», ανακοίνωσε η αστυνομία του Las Cruces.

Ο δράστης συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ξυλοδαρμό, κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας.

madata.gr
Post
Εκτός Ελλάδος Σάββατο 08.05.2021

Covid free νησιά: Η Ελλάδα πρότυπο για την Ιταλία

Η Ιταλία αποφάσισε να μιμηθεί την Ελλάδα και αποφάσισε τον μαζικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων στα 50 μικρότερα νησιά της χώρας. Σήμερα και αύριο αναμένεται να γίνουν πολλοί εμβολιασμοί με την συμμετ

Post
Εκτός Ελλάδος Σάββατο 08.05.2021

Τι θα πει απόψε ο Έλον Μασκ για το Dogecoin;

Τα κρυπτονομίσματα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο Έλον Μασκ έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα προειδοποίησης προς όσους χρησιμοποιούν Dogecoin. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή που έκανε στο Twitter, o

Post
Εκτός Ελλάδος Σάββατο 08.05.2021

Έκλεισε η συμφωνία της ΕΕ με την Pfizer για 1,8 δισ. δόσεις εμβόλια μέχρι το 2023

Έκλεισε η συμφωνία της ΕΕ με την Pfizer/BioNtech για 1,8 δισ. δόσεις εμβόλια μέχρι το 2023 Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να λάβει επιπλέον 1,8 δισ. δόσεις εμβολίων της Pfizer, καθώς έκλεισε συμφωνία γ ...