Δευτέρα 03 Μαΐου 2021 23:41 Βλέπω/Ακούω

Κοσμοσυρροή στις παραλίες σαν να είναι καλοκαίρι


Παρά το γεγονός ότι είχαμε πρεμιέρα σήμερα για καφέ και εστιατόρια οι γειτονιές στο κέντρο της της Αθήνας ήταν άδειες με τους Αθηναίους να ξεχύνονται και στις κοντινές πλαζ. Κάποιοι κουρασμένοι από την πολύμηνη καραντίνα τόλμησαν και έκαναν την πρώτη τους βουτιά για φέτος ενώ άλλοι αρκέστηκαν σε βόλτα και ηλιοθεραπεία .

3 Μαΐου και η εικόνα θυμίζει κατακαλόκαιρο. Οι Αθηναίοι εκμεταλλεύτηκαν την σημερινή αργία και τον καλό καιρό και ξεχύθηκαν στις κοντινές παραλίες.

Μπάνιο, ηλιοθεραπεία, ρακέτες. Από νωρίς το πρωί η κίνηση στο παραλιακό οδικό δίκτυο ήταν αυξημένη.

Μάλιστα, το μεσημέρι δεν έλειψε και το μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ολοι οι δρόμοι φαίνεται πως σήμερα οδηγούσαν στην παραλία. Την τιμητική τους φαίνεται πως είχαν οι παραλίες στη Γλυφάδα, τον Άλιμο και την Αρτέμιδα.

Οικογένειες, ζευγάρια και παρέες νέων αναζήτησαν λίγες ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στις κοντινές παραλίες της πρωτεύουσας.

Και μπορεί οι οργανωμένες παραλίες να μην έχουν ακόμη ανοίξει όμως κάποιοι προνόησαν και πήραν μαζί τους μέχρι και ηχειάκι.

mega.com

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 08.05.2021

Παράταση των αιτήσεων έως τις 13 Μαΐου για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΟΑΕΔ

Παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη, 13 Μαΐου και ώρα 15:00, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων της Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις και των παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων γ

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 08.05.2021

Υπουργείο Εργασίας: Επεκτείνονται τρεις κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Το δρόμο της επέκτασης παίρνουν τρεις κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθώς η Ολομέλεια του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας (ΑΣΕ), κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, έδωσε θετική γνωμοδότηση προς τ ...

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 08.05.2021

Eurovision 2021 – Έλενα Τσαγκρινού: Οι τελευταίες δηλώσεις της πριν μπει στο αεροπλάνο για Ρότερνταμ

Δείτε όλα όσα είπε η Έλενα Τσαγκρινού. Η Μαίρη Αργυριάδου με την κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” συνάντησε την Έλενα Τσαγκρινού στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, λίγα