Δευτέρα 03 Μαΐου 2021 23:41 Βλέπω/Ακούω

Κοσμοσυρροή στις παραλίες σαν να είναι καλοκαίρι


Παρά το γεγονός ότι είχαμε πρεμιέρα σήμερα για καφέ και εστιατόρια οι γειτονιές στο κέντρο της της Αθήνας ήταν άδειες με τους Αθηναίους να ξεχύνονται και στις κοντινές πλαζ. Κάποιοι κουρασμένοι από την πολύμηνη καραντίνα τόλμησαν και έκαναν την πρώτη τους βουτιά για φέτος ενώ άλλοι αρκέστηκαν σε βόλτα και ηλιοθεραπεία .

3 Μαΐου και η εικόνα θυμίζει κατακαλόκαιρο. Οι Αθηναίοι εκμεταλλεύτηκαν την σημερινή αργία και τον καλό καιρό και ξεχύθηκαν στις κοντινές παραλίες.

Μπάνιο, ηλιοθεραπεία, ρακέτες. Από νωρίς το πρωί η κίνηση στο παραλιακό οδικό δίκτυο ήταν αυξημένη.

Μάλιστα, το μεσημέρι δεν έλειψε και το μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ολοι οι δρόμοι φαίνεται πως σήμερα οδηγούσαν στην παραλία. Την τιμητική τους φαίνεται πως είχαν οι παραλίες στη Γλυφάδα, τον Άλιμο και την Αρτέμιδα.

Οικογένειες, ζευγάρια και παρέες νέων αναζήτησαν λίγες ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στις κοντινές παραλίες της πρωτεύουσας.

Και μπορεί οι οργανωμένες παραλίες να μην έχουν ακόμη ανοίξει όμως κάποιοι προνόησαν και πήραν μαζί τους μέχρι και ηχειάκι.

mega.com

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 18.05.2021

Συναγερμός για την αθηναϊκή μετάλλαξη. Ανοίγουν όλα τα εμβόλια για τους 40 - 44

Η λεγόμενη Αθηναική μετάλλαξη που ανησυχεί τους ειδικούς, εντοπίζεται τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στην Πελοπόννησο.Ουδείς γνωρίζει μέχρι στιγμής εάν τα εμβόλια είναι ικανά να την αντιμετωπίσου ...

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 18.05.2021

Γαλάζιες σημαίες 2021: Δεύτερη θέση για την Ελλάδα με 545 παραλίες. Η λίστα

Στη δεύτερη θέση η Ελλάδα, ανάμεσα σε 49 χώρες, με 545 παραλίες που βραβεύτηκαν με γαλάζια σημαία για το 2021 Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του ...

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 18.05.2021

Survivor - Τριαντάφυλλος: Δεν μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Τι λέει ο δικηγόρος του

Γιατί ο  Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor; Το συμβόλαιο λέει κάποια άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει δυνατότητα για οικειοθελή αποχώρηση, από εκεί και πέρα θα δείξει. Έχει κάποιες πο ...