Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 15:16 Είς Υγείαν

Διάγγελμα Μητσοτάκη για την σταδιακή άρση των μέτρων αλλά μέτα το Πάσχα


Την τελική απόφαση για το τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες, αλλά και τι πρόκειται να ανοίξει, την έχει ο πρωθυπουργός.
Μετά τις αποφάσεις της Επιτροπής θα γίνουν ανακοινώσεις από την κυβέρνηση. Ενδεχομένως και με τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού είτε σήμερα, είτε αύριο.

Στην κυβέρνηση δε γνωρίζουν τι θα αποφασίσουν οι ειδικοί. Ο στόχος είναι να επιτραπεί η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα μετά το Πάσχα.

Δημοτικά και Γυμνάσια αναμένεται να ανοίξουν στις 10 Μαΐου, μετά το Πάσχα η εστίαση και στις 14 Μαΐου ο τουρισμός.

Τα sms θα φύγουν από τη ζωή μας μάλλον όταν ανοίξει η εστίαση, ενώ στο τραπέζι της επιτροπής είναι η απαγόρευση των μετακινήσεων το βράδυ να ξεκινά στις 10 ή στις 11, από τις 9 που είναι τώρα.

Εντός της ημέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει και ανακοινώσεις για τις εταιρείες που ξεχώρισαν στο δεύτερο διαγωνισμό για τα self-tests, ενώ αναμένεται και από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών να ανακοινωθεί ότι θα γίνουν κανονικά οι εμβολισμοί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

madata.gr
Post
Είς Υγείαν Τετάρτη 24.06.2026

Προληπτικός Οδοντιατρικός έλεγχος στον Δήμο Πεντέλης στο πλαίσιο του προγράμματος καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης

Ο Δήμος Πεντέλης, η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Πολίτη, δίνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε προγράμματα πρόληψης και αγωγής υγείας θα πραγματοποιήσ

Post
Είς Υγείαν Τρίτη 16.06.2026

Δωρεάν προληπτικός γενετικός έλεγχος Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας (SMA) και Κυστικής Ίνωσης

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 και ώρα 18:00- 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων θα πραγματοποιηθεί δωρεάν προληπτικός γενετικός έλεγχος φορείας Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας (SMA

Post
Είς Υγείαν Δευτέρα 15.06.2026

Εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και στα νοσοκομεία

Ο Υπουργός Υγείας συμμετείχε στις εργασίες του 3ου ΣΦΕΕ Summit, με τίτλο «Η Ελλάδα σε σταυροδρόμι: Επιλέγοντας την καινοτομία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο&