Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 20:03 Ειδήσεις

Τροχαίο στη Γαύδο: Θρίλερ με τη νέα κατάθεση του 40χρονου


Νέα στοιχεία για το τροχαίο στη Γαύδο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 27χρονη Κορίνα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η  οικογένεια έβαλε ειδικό τεχνικό σύμβουλο έτσι ώστε να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το ατύχημα και αν όντως ήταν σταματημένο ή αν πήγε εν κινήσει στο γκρεμό.

Ο 40χρονος οδηγός επιμένει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα στο αυτοκίνητο, ότι ήταν σταματημένο και μάλιστα ήταν ρηγμένα τα καθίσματα και δεν μπορούσε να μπει ταχύτητα.

Μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS μετά από αυτές τις δηλώσεις της οικογένειάς.

Ενώ ο πραγματογνώμονας είπε ότι στο αυτοκίνητο ήταν κουμπωμένη η δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων εκείνος επιμένει και λέει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα.

Υποστηρίζει ότι την ώρα που πέσανε στο γκρεμό ενδεχομένως τα σώματά τους έτσι όπως φύγανε από τα καθίσματα να έβαλαν την ταχύτητα.

«Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα τέρμα πίσω. Η δευτέρα μπήκε με τις κουτρουβάλες, θα μπορούσαν να είχαν μπει όλες οι ταχύτητες, να μπει τρίτη, τετάρτη… Έτσι όπως χτυπιόμασταν δύο άτομα, γιατί ήμασταν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι όλα πίσω τραβηγμένα, πώς θα φτάσω τα πετάλια; Και είναι και ριγμένα. Μόνο που κουτρουβαλάγαμε έτσι, όλο το σασμάν θα μπορούσε να έχει αλλάξει ταχύτητες. Ο λεβιές δεν είναι… μπαινοβγαίνει εύκολα. Δεν υπάρχει ότι το αμάξι ήταν εν κινήσει. Είναι πολλά πράγματα που με δικαιολογούνε ότι δεν είμαι σε κίνηση, όχι ότι λέω ψέματα, είναι η αλήθεια και φαίνεται.

Τραβηγμένα πίσω τα καθίσματα… Τα πετάλια δεν τα έφτανα εκεί που ήταν τα καθίσματα. Γιατί έχουν ακουστεί πολλά, ήμαρτον. Θέλω να τα διαψεύσετε αυτά τα πράγματα. Από τις έξι η ώρα είχαμε πάρει τηλέφωνο.
Ανάθεμά με κι εμένα με τρώνε οι τύψεις μου που βγήκα ζωντανός.»

Από πλευράς του ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, μιλώντας στο LIVE NEWS αι τον Νίκο Ευαγγελάτο τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει καταλήξει σε οριστικά νομικά συμπεράσματα.

«Δεν θέλω να σπιλώσω κανένα. Δεν υπονοοώ το οτιδήποτε. Για να αρθεί κάπιος σε συμπεράσματα νομικά θα γίνει μόνο με αποδείξεις. Εγώ δεν θέλω εικασίες. Δεδομένα είναι τα εξής υπάρχει στο κιβώτιο ταχυτήτων, ταχύτητα δεύτερη. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο να πουλήσει αυτοκίνητο με ταχύτητα και να κατέλθει στον γκρεμό.»

madata.gr
Post
Ειδήσεις Δευτέρα 15.06.2026

Βρετανία: Απαγόρευση πρόσβασης στα social media για παιδιά κάτω των 16 ετών ανακοινώνει ο Στάρμερ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησής του να απαγορεύσει την πρόσβαση παιδιών κάτω των 16 ετών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο μιας ευρείας δέσμης μέτρων

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 12.06.2026

Νίκος Παπανδρέου: Τέλος στην άδικη μεταχείριση των πολιτών στα νησιά, τις ορεινές και τις ακριτικές περιοχές

Τον δρόμο για σημαντικές επενδύσεις στα νησιά, τις ορεινές και ακριτικές περιοχές ανοίγουν δύο σημαντικές τροπολογίες στον προϋπολογισμό της ΕΕ (2028 – 2034), τις οποίες υποστηρίζει σθεναρά ο ευ

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 12.06.2026

Ψηφίστηκαν οι 10 προτάσεις Αυτιά για άμεση στήριξη της οικονομίας μας

Η Επιτροπή Οικονομικών, με ευρεία πλειοψηφία, ψήφισε τις προτάσεις του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Αυτιά, στην έκθεση για τις οικονομικές δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεω