Πέμπτη 08 Απριλίου 2021 21:54 Εκτός Ελλάδος

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ευχαρίστησε προσωπικά εργαζομένους στο Σύστημα Υγείας της Βρετανίας


Ο δούκας του Κέιμπριτζ θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε μερικούς ανθρώπους που τις αξίζουν πραγματικά, όπως ανέφερε καθώς εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας του και μάχονται κατά του κορονοϊού. Δεν θέλησε απλά όμως να τους πει ένα ευχαριστώ έτσι αποφάσισε να τους τηλεφωνήσει και να συνομιλήσει με έναν έναν ξεχωριστά.

Από το Παλάτι του Κένσινγκτον εκδόθηκε δελτίο Τύπου που αποκαλύπτει ότι από τις αρχές του έτους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε με περισσότερους από 300 εργαζόμενους και εθελοντές του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας (NHS). Συγκεκριμένα μίλησε με τον καθένα μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης.

«Ο δούκας ήθελε να ελέγξει αν είναι καλά, όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν το NHS αυτή τη στιγμή και να τους ευχαριστήσει για τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας της COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρεται στην ανακοίνωση όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

   
Επιπλέον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πραγματοποίησε 62 προσωπικές κλήσεις σε εργαζομένους στην πρώτη γραμμή σε νοσοκομεία, ιατρεία και φαρμακεία, προσωπικό και εθελοντές που συμμετέχουν στη χορήγηση του εμβολίου κατά της COVID-19, καθώς και σε τραυματιοφορείς και καθαρίστριες.

«Ο δούκας ήταν πρόθυμος να ακούσει για τον αντίκτυπο που είχε η πανδημία στην ευημερία του προσωπικού και των εθελοντών σε όλα τα τμήματα του NHS που εργάζονται ασταμάτητα αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη χρονιά» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θέλησε επίσης να αποτίσει φόρο τιμής στις απίστευτες προσπάθειες του NHS κατά το προηγούμενο έτος, ειδικά όσον αφορά την εξαιρετικά επιτυχημένη ανάπτυξη του μεγαλύτερου προγράμματος εμβολιασμού στη βρετανική ιστορία», σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

https://www.newsbeast.gr

 
Post
Εκτός Ελλάδος Τρίτη 20.04.2021

Εμβόλιο AstraZeneca: Οι Σουηδοί κάτω των 65 θα έχουν εναλλακτική για τη 2η δόση

Οι Σουηδοί κάτω των 65 ετών, που έχουν ήδη κάνει μια δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 της AstraZeneca, θα λάβουν διαφορετικό εμβόλιο για τη δεύτερη δόση τους, ανακοίνωσε σήμερα η Σουηδική Αρχή Υγε ...

Post
Εκτός Ελλάδος Δευτέρα 19.04.2021

Τουρκία: Ποδοπατήθηκαν για μερικές πατάτες

Ποδοπατήθηκαν για μερικές πατάτες. Οι εικόνες στην πόλη Μπαγκλάρ του Ντιγιάρμπακίρ ενδεικτικές της ανέχειας των πολιτών.Εν μέσω πανδημίας και χωρίς κανένα μέτρο, τρέχουν να προλάβουν να πάρουν μερικέ ...

Post
Εκτός Ελλάδος Δευτέρα 19.04.2021

Covid-19: Νέα μελέτη διερευνά τον κίνδυνο επαναμόλυνσης από τον κορονοϊό

Βρετανοί επιστήμονες ενεργοποίησαν σήμερα μία έρευνα, η οποία θα εκθέσει τους συμμετέχοντες σε αυτή, που έχουν νοσήσει από την πανδημία COVID-19, για δεύτερη φορά στο νέο κοροναϊό, προκειμένου να εξε ...