Πέμπτη 08 Απριλίου 2021 15:31 Ειδήσεις

Μυστηριώδης θάνατος διασωληνωμένου ασθενή με κορονοϊό - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ


Μυστηριώδης θάνατος διασωληνωμένου με κορονοϊό σε Δημόσιο νοσοκομείο.

Ανάστατοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στον Ερυθρό Σταυρό  εξαιτίας ενός σοβαρού περιστατικού που στοίχισε την ζωή 76χρονου ασθενούς με κορωνοϊό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr ο ασθενής εξέπνευσε όταν αποσυνδέθηκαν τα καλώδια του οξυγόνου. Ήχησε ο συναγερμός αποσύνδεσης όμως τελικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές που έσπευσαν να τον βοηθήσουν δεν πρόλαβαν να τον σώσουν.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία καθώς φαίνεται πως η κατάσταση του 76χρονου ήταν βελτιούμενη και η απροσδόκητη τραγική κατάληξη δεν ήταν αναμενόμενη από την πορεία της αποθεραπείας του.

 Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο νοσοκομείο  εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ευθύνεται άλλος ασθενής  που νοσηλεύεται με κορωνοιό και έχει ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων. 

Αυτή την ώρα γιατροί του νοσοκομείου συσκέπτονται ενώ επισημαίνεται ότι παρά το γεγονός πως η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν δεν μπορεί να αποκλειστεί η αιφνίδια επιπλοκή η οποία μπορεί και να στοίχισε τη ζωή του ασθενούς.

Αυτό που εξετάζεται λοιπόν είναι αν το μηχάνημα είχε τεχνική βλάβη, αν υπήρξε αιφνίδια επιπλοκή ή αν υπήρξε παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι η οποία να οδήγησε στον θάνατο του 76χρονου ασθενούς.

madata.gr
Post
Ειδήσεις Τρίτη 20.04.2021

Πάσχα στο μπαλκόνι και φέτος - Μάσκες και αποστάσεις στο προαύλιο για το Χριστός Ανέστη

Στην εκκλησία όπως όλα δείχνουν θα πάμε και την Μεγάλη εβδομάδα και το βράδυ της Ανάστασης έστω και νωρίτερα για πρώτη φορά στα χρονικά, Πάσχα όμως θα κάνουμε στο μπαλκόνι του σπιτιού μας ή στην καλύ ...

Post
Ειδήσεις Τρίτη 20.04.2021

Ιερά Σύνοδος: Ανοιχτές οι εκκλησίες - Ανάσταση στις 9 το βράδυ στο προαύλιο των ναών

Διαφορετικό το Πάσχα και φέτος και σίγουρα μακριά από το  χωριό. Με ανοιχτές εκκλησίες . Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε οι εκκλησίες να είναι μεν ανοιχτές, αλλά οι λειτουργίες πριν από το Πάσχα να ...

Post
Ειδήσεις Τρίτη 20.04.2021

Ρέθυμνο: Πέντε ημέρες η 32χρονη ήταν δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Η Τροχαία προσπαθεί να διαπιστώσει αν εμπλέκεται κι άλλο όχημα στο τροχαίο που σημειώθηκε στο οδικό τμήμα του ΒΟΑΚ «Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης» στο ύψος του Μπαλί Ρεθύμνου, με θύμα έναν 42χρονο δικυ ...