Τετάρτη 07 Απριλίου 2021 23:25 Εκτός Ελλάδος

Στιβ Τζομπς: Τι σήμαινε όταν έκλεινε το iPhone του


Ως επικεφαλής της Apple ο Στιβ Τζομπς οδήγησε την εταιρεία στο να παράξει μερικά από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα τεχνολογίας και να γίνει μια από τις πλουσιώτερες επιχειρήσεις στον πλανήτη.

 
Υπό την καθοδήγησή του, η Apple κατασκεύασε πολύ επιτυχημένους υπολογιστές και τρία προϊόντα του ουσιαστικά την έφεραν στην κορυφή των εταιρειών τεχνολογίας στον πλανήτη: το iPod, το iPhone και το iPad.

Ωστόσο, η διοίκηση ενός κολοσσού δεν ήταν πάντα εύκολη και, όπως αποκαλύπτεται σε νέο βιβλίο, ο Τζομπς προσπαθούσε πάντα να βρίσκει χρόνο για να έχει έμπνευση για το επόμενο βήμα της εταιρείας.

Σύμφωνα με το βιβλίο, όταν κάποιος από την Apple τον αναζητούσε και το iPhone του έδειχνε κλειστό, αυτό σήμαινε μόνο ένα πράγμα: ότι είχε κλειστεί στο γραφείο του Τζόνι Άιβ, του σχεδιαστή των προϊόντων της εταιρίας.

 
 Εκεί, ο Τζομπς κυριολεκτικά… έπαιζε με πρωτότυπα σχέδια για προϊόντα και υπηρεσίες ή με τρισδιάστατες μακέτες και συχνά χρειαζόταν να ενημερωθεί ο Άιβ, προκειμένου ο Τζομπς να ξεκολλήσει από τα «παιχνίδια» του.

Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται ότι η φήμη ότι ο CEO της Apple ήταν συχνά ένας τύρρανος ήταν μάλλον «φουσκωμένη» και ότι ο Τζομπς προσπαθούσε να διατηρεί καλές επαφές με τους εργαζόμενους στην εταιρεία.

 

topontiki

 
Post
Εκτός Ελλάδος Πέμπτη 02.07.2026

Βενεζουέλα: Στους 2.295 οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς

Μάχη με τον χρόνο δίνουν εκατοντάδες διασώστες στη Βενεζουέλα για τον απεγκλωβισμό ενός περίπου 40χρονου άνδρα, ο οποίος παραμένει παγιδευμένος επί οκτώ ημέρες στα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε με

Post
Εκτός Ελλάδος Πέμπτη 02.07.2026

Οι Γιατροί του Κόσμου στηρίζουν τους πληγέντες στη Βενεζουέλα

Από την πρώτη στιγμή της ανείπωτης καταστροφής στην παραθαλάσσια πολιτεία της La Guaira, οι Γιατροί του Κόσμου βρίσκονται κοντά στον πληθυσμό της Βενεζουέλας που δοκιμάζεται για να στηρίξουν τις υγειο

Post
Εκτός Ελλάδος Τετάρτη 01.07.2026

ΗΠΑ πιέζουν για αμυντικές δαπάνες 5% του ΑΕΠ ενόψει Συνόδου Άγκυρας

Οι ΗΠΑ αυξάνουν την πίεση προς τα κράτη–μέλη του ΝΑΤΟ, ζητώντας άμεση και ουσιαστική κίνηση προς τον νέο στόχο: αμυντικές επενδύσεις 5% του ΑΕΠ. Το μήνυμα της Ουάσινγκτον Ο πρέσβης των ΗΠΑ σ