Τετάρτη 07 Απριλίου 2021 23:25 Εκτός Ελλάδος

Στιβ Τζομπς: Τι σήμαινε όταν έκλεινε το iPhone του


Ως επικεφαλής της Apple ο Στιβ Τζομπς οδήγησε την εταιρεία στο να παράξει μερικά από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα τεχνολογίας και να γίνει μια από τις πλουσιώτερες επιχειρήσεις στον πλανήτη.

 
Υπό την καθοδήγησή του, η Apple κατασκεύασε πολύ επιτυχημένους υπολογιστές και τρία προϊόντα του ουσιαστικά την έφεραν στην κορυφή των εταιρειών τεχνολογίας στον πλανήτη: το iPod, το iPhone και το iPad.

Ωστόσο, η διοίκηση ενός κολοσσού δεν ήταν πάντα εύκολη και, όπως αποκαλύπτεται σε νέο βιβλίο, ο Τζομπς προσπαθούσε πάντα να βρίσκει χρόνο για να έχει έμπνευση για το επόμενο βήμα της εταιρείας.

Σύμφωνα με το βιβλίο, όταν κάποιος από την Apple τον αναζητούσε και το iPhone του έδειχνε κλειστό, αυτό σήμαινε μόνο ένα πράγμα: ότι είχε κλειστεί στο γραφείο του Τζόνι Άιβ, του σχεδιαστή των προϊόντων της εταιρίας.

 
 Εκεί, ο Τζομπς κυριολεκτικά… έπαιζε με πρωτότυπα σχέδια για προϊόντα και υπηρεσίες ή με τρισδιάστατες μακέτες και συχνά χρειαζόταν να ενημερωθεί ο Άιβ, προκειμένου ο Τζομπς να ξεκολλήσει από τα «παιχνίδια» του.

Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται ότι η φήμη ότι ο CEO της Apple ήταν συχνά ένας τύρρανος ήταν μάλλον «φουσκωμένη» και ότι ο Τζομπς προσπαθούσε να διατηρεί καλές επαφές με τους εργαζόμενους στην εταιρεία.

 

topontiki

 
Post
Εκτός Ελλάδος Σάββατο 17.04.2021

Η καταιγίδα που δημιούργησε τη χαμηλότερη θερμοκρασία στον πλανήτη

Ενα σύννεφο καταιγίδας που δημιουργήθηκε πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό το 2018, προκάλεσε τη χαμηλότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε ποτέ σύμφωνα με νέα έρευνα.Η κορυφή της καταιγίδας έφτασε σε θερμοκρ ...

Post
Εκτός Ελλάδος Παρασκευή 16.04.2021

Αυστραλία: Νεκρή 48χρονη λόγω θρόμβωσης έπειτα από εμβολιασμό με το AstraZeneca

Η Ομάδα Έρευνας για την Ασφάλεια των Εμβολίων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της γυναίκας πιθανότατα συνδέεται με τον εμβολιασμό. Τον πρώτο θάνατο από θρόμβωση, που συνδέεται, πιθανότατα, με τ

Post
Εκτός Ελλάδος Πέμπτη 15.04.2021

Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας - Απελάθηκαν δέκα διπλωμάτες

Οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας ανακοίνωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, καθώς κατηγορούν τη Μόσχα για κυβερνοεπιθέσεις και ανάμειξη στις στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2020. Επίσης, αποφασίστηκε η α ...