Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 20:29 Ειδήσεις

Ερωτηματικά για τον θάνατο 65χρονης λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στις υγειονομικές Αρχές ύστερα από τον θάνατο μιας 65χρoνης, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα λίγη ώρα αφού εμβολιάστηκε αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι γιατροί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ το οποίο μέχρι να φτάσει στο σημείο η γυναίκα είχε καταλήξει. 

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε έντονη ανησυχία και οι ειδικοί ερευνούν κατά πόσο τα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας σχετίζονται με το εμβόλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα, είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας στον Ίλιον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ο ΕΟΦ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ "φως" στα αίτια του θανάτου της γυναίκας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.
.

madata.gr
Post
Ειδήσεις Σάββατο 06.06.2026

"Να περιληφθεί στην Έκθεση για την Τουρκία, το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν.μ." ζητά ο Μ. Κεφαλογιάννης

Σε συνάντηση που είχαν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας με τον εισηγητή της Έκθεσης Προόδου της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας Nacho Sánche

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 05.06.2026

Μ. Κ. Κεφαλογιάννης: «Η Ευρώπη χρειάζεται ψηφιακή αυτονομία χωρίς απομόνωση στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια κούρσα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο νέος αυτός Κανονισμός αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής τεχνολογικής κυρι

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 04.06.2026

Στο Ευρωκοινοβούλιο οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Κρήτης

Επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο πραγματοποίησαν οι Πρόεδροι και μέλη των διοικήσεων των Επιμελητηρίων Κρήτης με αφορμή την παρουσία τους στις Βρυξέλλες για τη διοργάνωση του 1ου EXPO Παγκρήτιου Forum. Στ