Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 22:15 Πολιτική

Σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα για την υπόθεση Λιγνάδη – Γ. Μαντέλας


Σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση έφτασε στη Βουλή η υπόθεση Λιγνάδη με τους πολιτικούς αρχηγούς να κοντράρονται επί του θέματος. Ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργος Μαντέλας, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα.
Ο κ. Μαντέλας στάθηκε από τη συζήτηση που έγινε στη Βουλή, στο τελευταίο κομμάτι όπου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τα μέτρα για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Εκεί όπως σημείωσε είναι το κρίσιμο ζήτημα το «πώς θα καταπολεμηθεί το φαινόμενο τόσο στους επαγγελματικούς χώρους, κι όχι μόνο, στα σχολεία πώς θα δοθεί η σωστή εκπαίδευση για να προχωρήσει η κοινωνία παρακάτω».

Ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», σχολιάζοντας την σύγκρουση των Μητσοτάκη και Τσίπρα σημείωσε χαρακτηριστικά: «περιμέναμε έναν πυρινικό πόλεμο, αλλά έλειπαν οι πυρηνικές κεφαλές».

madata.gr
Post
Πολιτική Σάββατο 31.10.2026

Ελένη Βατσινά: Η ασφάλεια δεν μπορεί να περιμένει άλλο

Αναφορά στη Βουλή για την ανεπαρκή ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών του Ηρακλείου Την ανάγκη ουσιαστικής και άμεσης ενίσχυσης του στόλου των αστυνομικών υπηρεσιών του Ηρακλείου αναδεικνύει με Ανα

Post
Πολιτική Παρασκευή 30.10.2026

Λευτέρης Αυγενάκης: «Οι servicers μπορεί να απουσιάζουν από τη Βουλή, αλλά δεν θα απουσιάζουν από τον έλεγχο και τη λογοδοσία»

Δήλωση του εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, κατά την ακρόαση φορέων για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. «Κατα

Post
Πολιτική Παρασκευή 30.10.2026

Ελένη Βατσινά: «Οι αυξήσεις στις συντάξεις πρέπει να φτάνουν πραγματικά στους συνταξιούχους – Όχι άλλες αδικίες με την προσωπική διαφορά»

Κοινοβουλευτική Αναφορά προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και τον τρόπο απόδοσης των συνταξιοδοτικών αυξήσεων από την Ελένη Βατσινά Τα προ