Image
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 22:56 Βλέπω/Ακούω

Εξοικονομώ – Αυτονομώ: Ξεκινά στις 2 Μαρτίου η φάση υποβολής δικαιολογητικών

Ενεργοποιείται από την Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, και ώρα 10.00 στο πληροφοριακό σύστημα του Προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» η φάση υποβολής δικαιολογητικών. Η φάση αυτή είναι ενιαία για όλους τους τύπους αίτησης και ανεξαρτήτως περιφέρειας.

Σύμφωνα και με τον Οδηγό του Προγράμματος, οι αιτήσεις που έχουν λάβει αριθμό πρωτοκόλλου υποβολής και βρίσκονται σε κατάσταση «Υποβολής Δικαιολογητικών» θα λάβουν προθεσμία τριάντα (30) ημερών κατά την οποία θα πρέπει να αναρτηθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι για τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί αλλά έχουν χαρακτηριστεί ως «ειδική περίπτωση» υποβολής θα πρέπει να προηγηθεί ο έλεγχός τους και επομένως αυτές δεν θα ενταχθούν τώρα στη φάση υποβολής δικαιολογητικών.

Επίσης, η υποβολή αιτήσεων τύπου Α και Β για Πολυκατοικίες στην πλατφόρμα του προγράμματος θα είναι διαθέσιμη ως την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 14.00. Με το πέρας της περιόδου υποβολής δικαιολογητικών, όπως αυτή περιγράφεται παραπάνω, και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, η υποβολή αιτήσεων για πολυκατοικίες θα ενεργοποιηθεί εκ νέου.

Το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 11.01.2026

Από αύριο 12/1 ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από αύριο Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου. Ήδη πάντως, πολλά εμπορικά καταστήματα έχουν ξεκινήσει προσφορές προκει

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 11.01.2026

Σεισμός στην Σαντορίνη μεγέθους 3.6 Ρίχτερ

Σεισμός στην Σαντορίνη μεγέθους 3.6 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή του Μεγαλοχωρίου Σαντορίνης (7 χλμ βορειοανατολικά) Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (Αναθεωρημένη Λύση) Ημερομηνία και ώρα: 11/01/2026

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 11.01.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 11/1/26

Πιθανώς ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στα Δωδεκάνησα. Τις πρωινές ώρες θυελλώδεις δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι έως 8 μποφόρ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και τις βραδινές ώρες