Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 10:47 Πολιτική

Πού είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης; Γιατί απουσιάζει από τα κανάλια;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην παραπολιτική στήλη Βηματοδότης του Βήματος, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να απόσχει από τα κανάλια.

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι... ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 13.02.2026

Αυτοψία του Χρίστου Δήμα σε αντιπλημμυρικά έργα κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου «Κόρινθος – Πάτρα»

Εργοτάξια των αντιπλημμυρικών έργων που υλοποιούνται κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου «Ολυμπία Οδός» στις Περιφερειακές Ενότητες Κορινθίας και Αχαΐας επισκέφθηκε, σήμερα, ο Υπουργός Υποδομώ

Post
Πολιτική Παρασκευή 13.02.2026

Στο Μόναχο ο Υφ. Παιδείας Κ. Βλάσης Εγκαίνια νέου ελληνικού σχολείου και επαφές με την ομογένεια

Το Μόναχο επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Βλάσης, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με επίκεντρο την ελληνόγλωσση εκπαίδευση και τη στήριξη της ομογένειας. Κεντρικό σταθμ

Post
Πολιτική Παρασκευή 13.02.2026

Η Υφ. Σέβη Βολουδάκη στην εκδήλωση ολοκλήρωσης του RIGHTLINES για την ενίσχυση της διαχείρισης των εξωτερικών συνόρων

Στην εκδήλωση ολοκλήρωσης του έργου «RIGHTLINES: Drawing Fundamental Rights, Policies and Actions at the Greek and Cypriot Borders» συμμετείχε η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σέβη Β