Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 10:47 Πολιτική

Πού είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης; Γιατί απουσιάζει από τα κανάλια;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην παραπολιτική στήλη Βηματοδότης του Βήματος, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να απόσχει από τα κανάλια.

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι... ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 17.07.2026

Με μαντινάδα από τα Σφακιά ο Πολάκης δείχνει να αποσύρεται από την κούρσα για την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο Παύλος Πολάκης μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα διεκδικήσει τελικά την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδα

Post
Πολιτική Παρασκευή 17.07.2026

Κ. Σπυριδάκη: «Τρία χρόνια πιλοτικής εφαρμογής είναι αρκετά – Ώρα για μόνιμο και καθολικό Προσωπικό Βοηθό»

Ερώτηση προς την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κατέθεσε η Βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Σπυριδάκη, με θέμα «Ανάγκη θεσμικής ενίσχυσης και βελτίωσης του Προγράμματος "Π

Post
Πολιτική Πέμπτη 16.07.2026

Β. Κικίλιας για Ραφήνα: «Περισσότερα πλοία, φθηνότερα εισιτήρια, πάνω απ’ όλα η ασφάλεια

Στη λειτουργία του λιμένα της Ραφήνας, στην ασφαλή εξυπηρέτηση της αυξημένης ακτοπλοϊκής κίνησης, στον ανταγωνισμό που έχει οδηγήσει σε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων και στη διαβούλευση που θα πραγματο