Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 10:47 Πολιτική

Πού είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης; Γιατί απουσιάζει από τα κανάλια;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην παραπολιτική στήλη Βηματοδότης του Βήματος, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να απόσχει από τα κανάλια.

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι... ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 11.07.2025

Παρουσία ΥΦΕΘΑ Θανάση Δαβάκη στην τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, παρέστη σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025, στην τελετή αποφοίτησης της 5ης Σειράς Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών της Προεδρικής Φρουράς των Ηνωμένων Αραβ

Post
Πολιτική Παρασκευή 11.07.2025

Βουλή: Με 177 ψήφους της ΝΔ - Ελληνικής Λύσης έγκριθηκαν τα μέτρα για το Μεταναστευτικό

Υπερψηφίστηκε στη Bουλή με 177 «ναι», 74 «όχι» και 42 «παρών», η τροπολογία με την οποία αναστέλλεται η δυνατότητα των μεταναστών που έρχονται από τη βόρεια Αφρική

Post
Πολιτική Παρασκευή 11.07.2025

Βουλή – Μεταναστευτικό: Υπερψηφίστηκε με 177 ψήφους η τροπολογία με τα νέα μέτρα – «Έχουμε σύνορα και θα τα προστατεύσουμε»

Με ψήφους 177 υπέρ ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, η υπουργική τροπολογία για την αναστολή της υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου από άτομα που εισέρχονται στη χώρα παράνομα με οποιοδήποτε πλω