Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 10:47 Πολιτική

Πού είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης; Γιατί απουσιάζει από τα κανάλια;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην παραπολιτική στήλη Βηματοδότης του Βήματος, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να απόσχει από τα κανάλια.

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι... ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Σάββατο 21.03.2026

Ο Λευτέρης Αυγενάκης για τη νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση σε επισιτισμό και τουρισμό

«Η νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον επισιτισμό και τον τουρισμό αποτελεί μια κρίσιμη τομή για την αγορά εργασίας και ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής ευθύνης και οικονομικής ωριμότητας.

Post
Πολιτική Σάββατο 21.03.2026

Επιστολή πρόσκλησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στους Προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς

Πρόσκληση να συμμετάσχουν σε θεματικό τραπέζι διαλόγου με θέμα «Σύνταγμα και Θεσμοί», το οποίο θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τις εργασίες του 4ου Τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος

Post
Πολιτική Πέμπτη 19.03.2026

Συμμετοχή ΥΕΘΑ Ν. Δένδια στο 4ο “East Macedonia & Thrace Forum” και συνάντηση με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ Πρέσβη Matthew G. Whitaker

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας συμμετείχε σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026, στην πρώτη ημέρα των εργασιών του 4ου “East Macedonia & Thrace Forum” στην Αλεξανδρούπολη, όπου συζήτ