Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 10:47 Πολιτική

Πού είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης; Γιατί απουσιάζει από τα κανάλια;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην παραπολιτική στήλη Βηματοδότης του Βήματος, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να απόσχει από τα κανάλια.

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι... ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Πέμπτη 06.08.2026

«Κόκκινα» δάνεια και οφειλές σε εφορία-ΕΦΚΑ «πνίγουν» επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Συσσωρεύονται τα χρέη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις αποτυχημένες επιλογές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους. Το 2025 αυξήθηκαν 3,77 δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφ

Post
Πολιτική Τετάρτη 05.08.2026

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον σταθμό φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων στα Μέγαρα

Στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, που φιλοξενεί έκτακτο σταθμό υποδοχής και φροντίδας πυρόπληκτων ζώων, έκανε στάση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του

Post
Πολιτική Τετάρτη 05.08.2026

Σύσκεψη για τις άμεσες ενέργειες αποκατάστασης και αποζημιώσεων των πυρόπληκτων περιοχών (vid)

Οι δράσεις για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, τα αντιδιαβρωτικά έργα, η κρατική αρωγή σε πολίτες και επιχειρήσεις και οι αγροτικές αποζημιώσεις στις πυρόπληκτες περιοχές της Δυτικής Αττικ