Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 10:47 Πολιτική

Πού είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης; Γιατί απουσιάζει από τα κανάλια;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην παραπολιτική στήλη Βηματοδότης του Βήματος, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να απόσχει από τα κανάλια.

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι... ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Τετάρτη 18.03.2026

O Πάρις Κουκουλόπουλος mε 255 ψήφους εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της Βουλής

O Πάρις Κουκουλόπουλος με 255 ψήφους εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της Βουλής και πήρε τη θέσητου διαγραφέντα από το ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής, όταν ένα

Post
Πολιτική Τετάρτη 18.03.2026

Οι οδικές γέφυρες και το Εθνικό Σύστημα Εποπτείας τους, στο επίκεντρο νέας Κοινοβουλευτικής παρέμβασης του Χάρη Μαμουλάκη

Απαντήσεις σχετικά με την κατάσταση στις οδικές γέφυρες των Περιφερειών και το Εθνικό Σύστημα Εποπτείας Γεφυρών ζητάει ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής ΗρακλείουΧάρης

Post
Πολιτική Τετάρτη 18.03.2026

Χρίστος Δήμας: Οριστική λύση στην Αναθεώρηση τιμών στις δημόσιες συμβάσεις

Με την αναθεώρηση τιμών στις δημόσιες συμβάσεις ανταποκρινόμαστε στις πραγματικές ανάγκες του κατασκευαστικού κλάδου, τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, κατά την ομιλία του στη Δι