Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 10:47 Πολιτική

Πού είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης; Γιατί απουσιάζει από τα κανάλια;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην παραπολιτική στήλη Βηματοδότης του Βήματος, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να απόσχει από τα κανάλια.

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι... ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Δευτέρα 09.03.2026

1ο Blue Heritage Summit Thessaloniki: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της βιώσιμης ανάπτυξης, της καινοτομίας και των γεωπολιτικών εξελίξεων

Στο επίκεντρο της διεθνούς γεωπολιτικής επικαιρότητας φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα το 1st BLUE HERITAGE SUMMIT THESSALONIKI, που διοργανώνει ο οργανισμός ΒeyondCSR με την αιγίδα και στήριξη του Υπουργείου

Post
Πολιτική Δευτέρα 09.03.2026

Στέφανος Γκίκας: «Αναβιώνουμε και αξιοποιούμε παραδοσιακές τεχνικές, ως μια βιώσιμη λύση για την διαχείριση των υδάτων στα νησιά»

Τα πολλαπλά οφέλη και την αναγκαιότητα διατήρησης, προστασίας και κυρίως επαναφοράς των παραδοσιακών και διαχρονικών πρακτικών των νησιωτών μας, όσον αφορά στην διαχείριση των υδάτινων πόρων, με στόχο

Post
Πολιτική Δευτέρα 09.03.2026

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με την Πρέσβη της Αυστραλίας στη χώρα μας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, συναντήθηκε σήμερα με την Πρέσβη της Αυστραλίας στη χώρα μας κ. Alison Joy DUNCAN. «Η συνάντησή μας κυρία Πρέσβη», τόνισε ο Πρό