Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 10:47 Πολιτική

Πού είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης; Γιατί απουσιάζει από τα κανάλια;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην παραπολιτική στήλη Βηματοδότης του Βήματος, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να απόσχει από τα κανάλια.

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι... ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 25.09.2026

Κ. Σπυριδάκη από τη Βουλή: «Οι αγρότες δεν ποτίζουν τη γη τους με εξαγγελίες και Δελτία Τύπου»

Με μία ομιλία που έφερε στο βήμα της Ολομέλειας την πραγματική καθημερινότητα του αγροτικού κόσμου του Λασιθίου, τοποθετήθηκε η Βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κατερίνα Σπυριδάκ

Post
Πολιτική Πέμπτη 24.09.2026

Καρυστιανού: «Αν δεν μπούμε στη Βουλή, θα φύγω από την Ελλάδα»

Στους πολιτικούς της στόχους και στην προοπτική του κόμματός της αναφέρθηκε η Μαρία Καρυστιανού, δηλώνοντας πως η είσοδος στη Βουλή αποτελεί για την ίδια βασικό ορόσημο. «Αν δεν καταφέρουμε να

Post
Πολιτική Πέμπτη 24.09.2026

Μ. Χνάρης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει το σχέδιο και τη βούληση να δώσει ξανά στους ανθρώπους της θάλασσας προοπτική, ασφάλεια και αξιοπρέπεια»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνησηάσκησε ο Βουλευτής Ρεθύμνης και Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής,Μανόλης Χνάρης, κατά την 4η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρ