Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 18:39 Εκτός Ελλάδος

Λυπημένος και σοκαρισμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τη συμπεριφορά του Χάρι προς τη γιαγιά τους


Πηγές που βρίσκονται κοντά στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ ισχυρίζονται ότι αυτή τη στιγμή «είναι πραγματικά λυπημένος και σοκαρισμένος» από την συμπεριφορά του αδελφού του, Πρίγκιπα Χάρι, προς την γιαγιά τους, την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η συμπεριφορά του Χάρι με φόντο το MEGΧΙΤ θεωρήθηκε «προσβλητική και ασέβεια» προς την βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι Times αναφέρουν ότι ο Δούκας του Κέιμπριτζ ήταν «πολύ αναστατωμένος» με τον Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, για όσα έγραψαν για την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ ότι θα παραιτηθούν επίσημα από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Μία πηγή κοντά στην οικογένεια χαρακτήρισε την κίνηση «προσβλητική για τη βασίλισσα», προσθέτοντας ότι «ο Χάρι δεν πρέπει να προσβάλει με τέτοιον τρόπο την ίδια του την γιαγιά».

Μια άλλη πηγή συμφώνησε, λέγοντας: "Δεν απαντάς στη σασίλισσα - απλά δεν γίνεται".

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν «έκπληκτα» από τον τόνο της απάντησης του Χάρι και της Μέγκαν, η οποία αφορούσε άμεσα τον ισχυρισμό της Βασίλισσας ότι το ζευγάρι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει δημόσια υπηρεσία.

«Μόλις ξεπέρασε την οργή για το πώς συνέβησαν τα πράγματα, έμεινε με την απουσία του αδελφού του», είπε ένας βοηθός. «Είχαν μοιραστεί τα πάντα για τη ζωή τους - ένα γραφείο, ένα ίδρυμα, συναντήσεις τις περισσότερες μέρες - και υπήρχε πολλή διασκέδαση στην πορεία. Θα τα χάσει για πάντα όλα αυτά". Ένας φίλος του Ουίλιαμ πρόσθεσε ότι «σίγουρα αισθάνεται την πίεση τώρα και όλα έχουν πέσει πάνω του. Το μέλλον του φαίνεται διαφορετικό λόγω των επιλογών του αδελφού του - δεν είναι εύκολο".

Ένας άλλος φίλος των αδελφών πρόσθεσε: «Ξέρω ότι τα πράγματα είναι απελπιστικά λυπηρά και άσχημα, αλλά όταν χρειαστεί αυτά τα αδέλφια θα είναι εκεί ο ένας για τον άλλον».

 

madata.gr
Post
Εκτός Ελλάδος Σάββατο 27.02.2021

Μαιευτής βίαζε έγκυες και λεχώνες - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ένας 49χρονος μαιευτής καταδικάστηκε χθες σε ποινή κάθειρξης 12 ετών από το ποινικό δικαστήριο του Ερό στην νότια Γαλλία για 11 βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες ασθενείς. Ο εισαγγελέας ...

Post
Εκτός Ελλάδος Πέμπτη 25.02.2021

Γερμανική κυβέρνηση: Δυνατή η χαλάρωση των μέτρων

Δυνατή αλλά με προφυλάξεις θεωρεί την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων του ισχύοντος lockdown, παρά την πρόσφατη ελαφρά αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων, o υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Πέτερ ...

Post
Εκτός Ελλάδος Πέμπτη 25.02.2021

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή ώρα

Σε περίπου ένα μήνα θα αλλάξει η ώρα από χειμερινή σε θερινή. Συγκεκριμένα, μία ώρα μπροστά θα γυρίσουν τα ρολόγια την Κυριακή 28 Μαρτίου. Τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 03:00 οι δεί