Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 10:56 Βλέπω/Ακούω

Έκρηξη από την Κάρμεν Ρουγγέρη: Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;


Ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία τόνισε η Κάρμεν Ρουγγέρη για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εμφανίστηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, το πρωινό της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των τελευταίων ωρών που δεν είναι από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη εκφράζοντας την έντονη δυσαρέρκεια και οργή της για όσα ο καλλιτέχνης κατηγορείται.

«Όταν βιάζεται ενα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ» τόνισε, με ήπια ένταση, η Κάρμεν Ρουγγέρη. «Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η ηθοποιός που αγαπά αποδεδιγμένα το παιδικό θέατρο και ασχολείται με μεράκι με αυτό τα τελευταία χρόνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνοιξαν τα στόματα και ελπίζω να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

Σαφής σε κάθε περίπτωση η Κάρμεν Ρουγγέρη στα λεγόμενα της…

https://www.zappit.gr

 

 
Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 26.06.2026

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών συμπίπτει με οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές εξελίξεις που δυσχεραίνουν τη ζωή των λαϊκών οικογενειών και ευνοούν την αύξηση της χρήσης και τη διακίνηση

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 26.06.2026

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 24 προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Από σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026 στις 18:00, ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων πρόσληψης προσωπικού στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ, στο πλαίσιο της δράσης για την ε

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 26.06.2026

Μέχρι τις 17 Ιουλίου 2026 η ολοκλήρωση των προγραμμάτων «Εξοικονομώ» – Ποιοι ωφελούμενοι αφορά η παράταση

Περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών ή των επιχειρήσεών τους θα έχουν οι δικαιούχοι των προγραμμάτων «Εξοικονομώ», μετά τη νέα παράταση