Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 10:56 Βλέπω/Ακούω

Έκρηξη από την Κάρμεν Ρουγγέρη: Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;


Ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία τόνισε η Κάρμεν Ρουγγέρη για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εμφανίστηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, το πρωινό της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των τελευταίων ωρών που δεν είναι από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη εκφράζοντας την έντονη δυσαρέρκεια και οργή της για όσα ο καλλιτέχνης κατηγορείται.

«Όταν βιάζεται ενα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ» τόνισε, με ήπια ένταση, η Κάρμεν Ρουγγέρη. «Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η ηθοποιός που αγαπά αποδεδιγμένα το παιδικό θέατρο και ασχολείται με μεράκι με αυτό τα τελευταία χρόνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνοιξαν τα στόματα και ελπίζω να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

Σαφής σε κάθε περίπτωση η Κάρμεν Ρουγγέρη στα λεγόμενα της…

https://www.zappit.gr

 

 
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 28.04.2026

2,83 εκατομμύρια ευρώ για αγροτική οδοποιία από την Περιφέρεια Αιγαίου

Με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των νησιών, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προχωρά στην ενεργοποίηση της πρόσκλησης για τη &laqu

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 28.04.2026

Με εξαιρετική επιτυχία η ημερίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για την Κυβερνοασφάλεια στην εποχή της NIS2

Με μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον από την επιχειρηματική κοινότητα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2026, στην Αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, η ημερίδα με