Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 10:56 Βλέπω/Ακούω

Έκρηξη από την Κάρμεν Ρουγγέρη: Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;


Ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία τόνισε η Κάρμεν Ρουγγέρη για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εμφανίστηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, το πρωινό της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των τελευταίων ωρών που δεν είναι από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη εκφράζοντας την έντονη δυσαρέρκεια και οργή της για όσα ο καλλιτέχνης κατηγορείται.

«Όταν βιάζεται ενα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ» τόνισε, με ήπια ένταση, η Κάρμεν Ρουγγέρη. «Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η ηθοποιός που αγαπά αποδεδιγμένα το παιδικό θέατρο και ασχολείται με μεράκι με αυτό τα τελευταία χρόνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνοιξαν τα στόματα και ελπίζω να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

Σαφής σε κάθε περίπτωση η Κάρμεν Ρουγγέρη στα λεγόμενα της…

https://www.zappit.gr

 

 
Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 10.07.2026

ΔΑΟΕ: Δύο συλλήψεις για την πολύνεκρη επίθεση στη Marfin

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της εμπρηστικής επίθεσης στην τράπεζα Marfin, που σημειώθηκε στις

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 10.07.2026

Θεσσαλονίκη: Έσπασε παράθυρο σε πτήση της Ryanair – Τραυματίστηκε επιβάτης, ασφαλής η επιστροφή του αεροσκάφους

Στιγμές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν σε πτήση της Ryanair με προορισμό το Μέμινγκεν της Γερμανίας, όταν παράθυρο του αεροσκάφους υπέστη θραύση ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ε

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 10.07.2026

Παρουσίαση έρευνας “Helping Homes” στο Ηράκλειο: «Καμπανάκι» INZEB για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών (vid)

Την επιτακτική ανάγκη για ριζική αλλαγή του τρόπου με τον οποίο η Πολιτεία διαχειρίζεται τις φυσικές καταστροφές και την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών ανέδειξε ο Οργανισμός INZEB. Τα αποτελέσματ