Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 10:56 Βλέπω/Ακούω

Έκρηξη από την Κάρμεν Ρουγγέρη: Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;


Ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία τόνισε η Κάρμεν Ρουγγέρη για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εμφανίστηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, το πρωινό της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των τελευταίων ωρών που δεν είναι από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη εκφράζοντας την έντονη δυσαρέρκεια και οργή της για όσα ο καλλιτέχνης κατηγορείται.

«Όταν βιάζεται ενα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ» τόνισε, με ήπια ένταση, η Κάρμεν Ρουγγέρη. «Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η ηθοποιός που αγαπά αποδεδιγμένα το παιδικό θέατρο και ασχολείται με μεράκι με αυτό τα τελευταία χρόνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνοιξαν τα στόματα και ελπίζω να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

Σαφής σε κάθε περίπτωση η Κάρμεν Ρουγγέρη στα λεγόμενα της…

https://www.zappit.gr

 

 
Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 10.10.2026

Εντοπισμός και διάσωση 33 αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στη Λέσβο

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Μυτιλήνης προέβησαν στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών (υπηκόων Τουρκίας), ηλικίας 37 και 31 ετών, για παραβάσεις της μεταναστευτικής νομοθεσίας.

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 10.10.2026

Από το χωράφι στο πιάτο. Η δράση για το κλίμα ξεκινά από τους μαθητές

Τη σύνδεση της τροφής με την υγεία, το περιβάλλον και το κλίμα γνώρισαν οι μαθητές του12ου Γυμνασίου Ηρακλείου, κατά την εκπαιδευτική επίσκεψή τους στοαγρόκτημα Πεσκέσι, στο Χαρασό Χερσονήσου. Την επ

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 10.10.2026

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των social media σε ανηλίκους κάτω των 15 ετών

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2026 εισάγεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, με τίτλο «Απαγόρευση χρήσης επιγραμμικών υπηρεσιών κοινωνικής δι