Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 10:56 Βλέπω/Ακούω

Έκρηξη από την Κάρμεν Ρουγγέρη: Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;


Ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία τόνισε η Κάρμεν Ρουγγέρη για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εμφανίστηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, το πρωινό της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των τελευταίων ωρών που δεν είναι από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη εκφράζοντας την έντονη δυσαρέρκεια και οργή της για όσα ο καλλιτέχνης κατηγορείται.

«Όταν βιάζεται ενα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ» τόνισε, με ήπια ένταση, η Κάρμεν Ρουγγέρη. «Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η ηθοποιός που αγαπά αποδεδιγμένα το παιδικό θέατρο και ασχολείται με μεράκι με αυτό τα τελευταία χρόνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνοιξαν τα στόματα και ελπίζω να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

Σαφής σε κάθε περίπτωση η Κάρμεν Ρουγγέρη στα λεγόμενα της…

https://www.zappit.gr

 

 
Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 21.08.2026

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας Οινοποιείου Παλιανής

Η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ενημερώνει τους παραγωγούς – μέλη της ότι η λειτουργία του Οινοποιείου Παλιανής αναστέλλεται προσωρινά, λόγω του χαμηλού βαθμού ωρίμανσης των οινοσταφύλων. Οι παραγωγοί θα ενημ

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 21.08.2026

«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις

Λήγει σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου, στις 23:59, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 20.08.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Με νέες σημειακές παρεμβάσεις, θωρακίζουμε αντιπλημμυρικά και το Παλαιό Φάληρο – Με σχέδιο και συνέπεια χτίζουμε αντιπλημμυρική ασπίδα στο Λεκανοπέδιο»

Τη σύμβαση για την υλοποίηση αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων, με κατασκευή αγωγών και φρεατίων ομβρίων υδάτων σε διάφορα σημεία εντός των ορίων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής