Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 21:24 Ειδήσεις

Αστυνομικός μεταμφιέστηκε σε γιατρό και έμαθε την φρικτή αλήθεια


Ο 21χρονος αστυνομικός από το Περού,  Χαμπιέρ Γκασπάρ Μόντες, δεν είχε νέα για 48 ώρες από τον πατέρα του, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, λόγω κορονοϊού.
Αποφάσισε  να μεταμφιεστεί σε γιατρό για να τον επισκεφθεί και να δει τι πραγματικά συμβαίνει. Κατάφερε να φτάσει έως τον 6ο όροφο όπου έμαθε την τρομερή αλήθεια.
Φτάνοντας στην ειδική πτέρυγα ξέσπασε σε κλάματα όταν συνειδητοποίησε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός.

Αφότου αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα, ο 21χρονος Χαμπιέρ Γκασπάρ Μόντες συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο.


Σύμφωνα με το νοσοκομείο ο πατέρας του ήταν σε σοβαρή κατάσταση πριν φθάσει καν στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε μάσκα οξυγόνου μέχρι να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Ρότζερ Αρίστα, δήλωσε πως κατανοεί ότι ο πατέρας του αστυνομικού πέθανε και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δει πώς ήταν, μπήκε στο νοσοκομείο μεταμφιεσμένος ως γιατρός.

 

madata.gr
Post
Ειδήσεις Σάββατο 06.03.2021

Σοκαριστικό τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία στον ΒΟΑΚ

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, κινητοποιώντας τις αρχές. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ...

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 05.03.2021

Τεράστιος αστεροειδής θα περάσει κοντά από τη Γη

Άλλος ένας τεράστιος διαστημικός βράχος αναμένεται να περάσει «κοντά» από τη Γη το Σάββατο δίνοντας την ευκαιρία στους αστρονόμους να τον παρατηρήσουν. Πρόκειται για τον αστεροειδή με το όνομα Απόφις ...

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 05.03.2021

Πιστοποιητικό διευκόλυνσης ταξιδιών, όχι διαβατήριο εμβολιασμού η πρόταση της Κομισιόν. Τρία τα δεδομένα

Πιστοποιητικό διευκόλυνσης ταξιδιών, όχι διαβατήριο εμβολιασμού θα προτείνει στις 17 Μαρτίου στα τα κράτη μέλη με στόχο να χρησιμοποιηθεί το καλοκαίρι και το οποίο θα περιέχει τρία είδη δεδομένων: το