Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 21:24 Ειδήσεις

Αστυνομικός μεταμφιέστηκε σε γιατρό και έμαθε την φρικτή αλήθεια


Ο 21χρονος αστυνομικός από το Περού,  Χαμπιέρ Γκασπάρ Μόντες, δεν είχε νέα για 48 ώρες από τον πατέρα του, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, λόγω κορονοϊού.
Αποφάσισε  να μεταμφιεστεί σε γιατρό για να τον επισκεφθεί και να δει τι πραγματικά συμβαίνει. Κατάφερε να φτάσει έως τον 6ο όροφο όπου έμαθε την τρομερή αλήθεια.
Φτάνοντας στην ειδική πτέρυγα ξέσπασε σε κλάματα όταν συνειδητοποίησε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός.

Αφότου αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα, ο 21χρονος Χαμπιέρ Γκασπάρ Μόντες συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο.


Σύμφωνα με το νοσοκομείο ο πατέρας του ήταν σε σοβαρή κατάσταση πριν φθάσει καν στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε μάσκα οξυγόνου μέχρι να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Ρότζερ Αρίστα, δήλωσε πως κατανοεί ότι ο πατέρας του αστυνομικού πέθανε και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δει πώς ήταν, μπήκε στο νοσοκομείο μεταμφιεσμένος ως γιατρός.

 

madata.gr
Post
Ειδήσεις Παρασκευή 26.02.2021

Πότε δηλώνονται οι αναστολές Μαρτίου για το επίδομα των 534 ευρώ

Η υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας από τις επιχειρήσεις εργοδότες για τον Μάρτιο 2021, προκειμένου να λάβουν οι εργαζόμενοι το επίδομα των 534 ευρώ, γίνεται προαναγγελτικά από 3/3/2021 έω

Post
Ειδήσεις Τρίτη 23.02.2021

Κορονοϊός: Συναγερμός για νέα κρούσματα στην ογκολογική κλινική του Βενιζέλειου

Στην ογκολογική εντοπίστηκαν τα νέα περιστατικά μόλυνσης - Στους 29 οι ασθενείς με covid που νοσηλεύονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα Δύο νέα κρούσματα κορωνοιού στο Βενιζέλειο έθεσαν ξανά σε συναγερμό τ ...

Post
Ειδήσεις Τρίτη 23.02.2021

Κομισιόν: Σε απολογία έξι χώρες της ΕΕ για αυστηρούς περιορισμούς στην κυκλοφορία λόγω κορονοϊού

Εντός δέκα ημερών θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις έξι χώρες μέλη της ΕΕ από την Κομισιόν αναφορικά με περιορισμούς στην κυκλοφορία που συνδέονται με την επιδημία Covid-19 και οι οποίοι θεωρούνται δυσανά