Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 23:13 Ειδήσεις

Κρήτη: 33χρονος που αναζητούνταν βρέθηκε νεκρός στη βίλα που εργαζόταν


 

Ένας 33χρονος Ρώσος βρέθηκε νεκρός σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή Κουνουπίτσα Κισάμου στα Χανιά της Κρήτης. όπου εργαζόταν ως επιστάτης. Ο άτυχος άνδρας αναζητούνταν τις τελευταίες ημέρες από το φιλικό του περιβάλλον, που δεν είχε καμία επαφή μαζί του.

Τελικά, η αναζήτησή του, όπως ήταν λογικό, οδήγησε στην βίλα, όπου αστυνομία και πυροσβεστική, μετά από επιχείρηση με ειδικό αναβατόριο, εντοπίστηκε στη σοφίτα της κατοικίας.

Από τους αστυνομικούς που έχουν αποκλείσει το σπίτι, ερευνάται για στοιχεία που θα οδηγήσουν στα πως και στα γιατί του θανάτου του και το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Οι πρώτες πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Από τους αστυνομικούς αναζητείται ο ιδιοκτήτης της βίλας, ο οποίος διαμένει εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στον Καναδά, ο οποίος και είχε προσλάβει τον 33χρονο Ρώσο.

 

Πηγή: parakritika.gr

 

Post
Ειδήσεις Δευτέρα 12.10.2026

Αυτιάς: «Η Ευρώπη χρειάζεται πάρα πολλά χρήματα για να μπορέσει να λύσει το στεγαστικό»

«Με ευχολόγια δε λύνεται το πρόβλημα. Η Ευρώπη χρειάζεται πάρα πολλά χρήματα για να μπορέσει να λύσει το στεγαστικό». Με τη φράση αυτή, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 08.10.2026

«Η Ευρώπη πρέπει να εγγυηθεί την ασφάλεια της Ελλάδας και της Κύπρου απέναντι στις κλιμακούμενες τουρκικές προκλήσεις»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, ως πρόεδρος της Μικτής Κοινβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαικής Ένωσης-Τουρκίας, στη σημερινή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στο Στρασ

Post
Ειδήσεις Δευτέρα 05.10.2026

Κοινοτική χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών και τη στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία στην Κρήτη», ζητά με ερώτησή του ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη τις τελευταίες ημέρες άφησε πίσω της σημαντικότατα προβλήματα σε βασικές υποδομές, αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες σε πολλές περιοχές του νησι