Image
Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 11:25 Πολιτική

Πέτσας: Βάλαμε φρένο στο επιδημιολογικό φορτίο και είμαστε σε θέση να ανοίξει το λιανεμπόριο

 Ικανοποιητική χαρακτήρισε την κατάσταση σε όλη τη χώρα, όσον αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη. «Όπου χρειάζεται γίνονται επεμβάσεις. Αύριο θα είναι λίγο πιο δύσκολα και θα χρειαστεί προσοχή, αλλά οι κοινωνίες δεν είναι φτιαγμένες να είναι κλειστές» είπε αναφερόμενος στο άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

«Αν δεν είχαμε πάρει απόφαση τότε να βάλουμε φρένο στο ιικό φορτίο τώρα δεν θα μπορούσαμε να ανοίξουμε σχολεία κι αγορά, ήταν ένα προληπτικό μέτρο», ανέφερε. Όσον αφορά στο αν θα ακολουθήσει η άρση και άλλων περιοριστικών μέτρων ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι ελπίζει οι ειδικοί να δώσουν το πράσινο φως και για άλλες δραστηριότητες.

 

 
 

madata.gr
Post
Πολιτική Δευτέρα 21.09.2026

Παρέμβαση του Αλ. Μαρκογιαννάκη στη Βουλή για το ζήτημα των πολεοδομικών αδειών

Την ανάγκη για άμεση αποσαφήνιση των όρων έκδοσης αδειών εκτός σχεδίου δόμησης από τις Πολεοδομίες, επισημαίνει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρο

Post
Πολιτική Δευτέρα 21.09.2026

ΒΟΑΚ: Στη Βουλή φέρνει ο Χάρης Μαμουλάκης τη διαμαρτυρία 27 Φορέων της Κρήτης

Στη Βουλή φέρνει ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης τη διαμαρτυρία για το κυκλοφοριακό χάος που προκαλείται από τα έργα στον ΒΟΑΚ όπως καταγράφεται σε κοινό δελτίο τύπου 27 Φορέων της

Post
Πολιτική Παρασκευή 18.09.2026

Ελένη Βατσινά: «Ο ΒΟΑΚ πρέπει να είναι ασφαλής και ανθεκτικός – Καμία παρέμβαση στα ρέματα χωρίς πλήρη τεκμηρίωση και έλεγχο»

Σοβαρά ερωτήματα για την παρέμβαση σε ρέμα στη Σταλίδα, στην περιοχή της ανατολικής εξόδου της δεύτερης σήραγγας του υπό κατασκευή τμήματος του ΒΟΑΚ Χερσόνησος–Μάλια, θέτει με Ερώτηση και Αίτηση