Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 15:43 Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Δεν έφαγα κανέναν Λοβέρδο, απλώς αξιοποιώ όλα τα στελέχη του κόμματος


Την καθαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν «έφαγα» κανέναν Λοβέρδο, απλώς αξιοποιώ όλα τα στελέχη του Κινήματος. Τα 5,5 χρόνια ήταν αρκετά ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος». Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι κ.κ. Σκανδαλίδης και Κατρίνης που τον αντικατέστησαν στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο την αντιπολιτευτική γραμμή του ΚΙΝΑΛ.

Ερωτηθείσα για το αν είδε τον Ανδρέα Λοβέρδο ως πιθανό αντίπαλο που φιλοδοξεί να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και υπό αυτό το πρίσμα έλαβε την απόφαση, η κ. Γεννηματά απάντησε «ποτέ δεν λειτούργησα με τέτοια μέτρα και σταθμά μικρότητας».

Υποστήριξε επίσης ότι εσωκομματικά «θα μας απασχολήσουν πολύ αργότερα» και υπογράμμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής δέχεται πόλεμο, αφήνοντας αιχμές κατά του Μεγάρου Μαξίμου «που ενοχλείται από τον τεκμηριωμένο λόγο και την ουσιαστική κριτική. Δεν υπάρχει Κίνημα Αλλαγής που να κοιτάζει μία προς τον ΣΥΡΙΖΑ και μία προς τη ΝΔ. Το ΚΙΝΑΛ κοιτάζει μπροστά και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Η κριτική μας προς την κυβέρνηση θα εντείνεται όσο εντείνονται τα προβλήματα».

 

madata.gr
Post
Πολιτική Τετάρτη 26.08.2026

Στη Βουλή η διοικητική εκκρεμότητα για την παραλία του Κομμού

Την άμεση επίλυση της διοικητικής εκκρεμότητας που αφορά την παραλία του Κομμού στον Δήμο Φαιστού ζητά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρ. Υπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, κατα

Post
Πολιτική Τρίτη 25.08.2026

Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει την Πέμπτη το πρόγραμμά του για το ιδιωτικό χρέος

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 18:00 το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής παρουσιάζει το πρόγραμμα του για το ιδιωτικό χρέος σε ειδική εκδήλωση με θέμα: «Ιδιωτικό χρέος: Αλλάζουμε τους κανόνες – Η δίκαιη

Post
Πολιτική Τρίτη 25.08.2026

Ελένη Βατσινά: «Τα Λινοπεράματα δεν μπορεί να καταδικαστούν σε μόνιμη ενεργειακή επιβάρυνση»

Την ανάγκη να υπάρξει σαφής σχεδιασμός για τη σταδιακή αποφόρτιση και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής των Λινοπεραμάτων αναδεικνύει με ερώτησή της προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας η