Image
Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 12:05 Ειδήσεις

Superleague: Τελικοί για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Ματς μεγάλη βαθμολογικής σημασίας δίνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στην 16η αγωνιστική της Superleague που το κυρίως πιάτο της σερβίρεται την Κυριακή (10/1).

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Superleague καθώς το διήμερο 10 και 11 Ιανουαρίου, ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 2-1 και διατήρησε την διαφορά από τους διώκτες του, εκ των οποίων, ο μεν Αρης αντιμετωπίζει στους «Ζωσιμάδες» (11/1 17:15) τον ΠΑΣ Γιάννινα, η δε ΑΕΚ φιλοξενείται από την ουραγό Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (11/1, 19:30).

Σήμερα (10/1), ο ΠΑΟΚ και ο Βόλος θα επιδιώξουν στην Τούμπα (10/1, 15:00) να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τις ήττες από Ατρόμητο και Άρη, αντίστοιχα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να μην… αντέχει άλλη απώλεια ενόψει και του εξ’΄αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (13/1). Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τους Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης που τίθενται αντιμέτωποι στη Ριζούπολη (10/1, 17:15). Την ίδια ημέρα και ώρα, στην μάχη της εξάδας, ο Ατρόμητος περιμένει τον ΟΦΗ στο Περιστέρι ενώ λίγο αργότερα στην Λεωφόρο, (10/1, 19:30) ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του καθώς υποδέχεται την προτελευταία ΑΕΛ.

https://www.newsit.gr

 


madata.gr
Post
Ειδήσεις Παρασκευή 18.09.2026

Ειδική ρήτρα στήριξης σε ρεύμα και καύσιμα ζητά ο Γ. Αυτιάς από την Κομισιόν

Με τη φράση «H Ευρώπη, κύριοι Επίτροποι, δεν μπορεί να είναι παρατηρητής!», ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς ζητά με κατεπείγουσα ερώτησή του προς τους Επιτρόπους Οικονο

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 16.09.2026

Σημαντική επιτυχία για τους Έλληνες και Ευρωπαίους αγρότες

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία των ευρωβουλευτών του Ευρωπαικού Λαϊκού ΚόμματοςΜανώλη Κεφαλογιάννη και Σελίν Ιμάρτ για τη χρηματοδότηση των Ελλήνων και Ευρωπαίων αγροτών από το φόρο άνθρακα που θα εισπράτ

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 16.09.2026

Αυτιάς στο Ευρωκοινοβούλιο: Αδιανόητο να κοπούν 400 δισ. ευρώ επειδή το ζητούν 6 χώρες του Βορρά

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασε την αντίθεσή του «στην πρόταση έξι χωρών του Βορρά για περικοπές ύψο