Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 19:39 Ειδήσεις

Τραγωδία στην Κρήτη: Προφυλακίστηκαν γιος και πατέρας για τη δολοφονία του 26χρονου


Προφυλακίστηκαν ο 55χρονος πατέρας και ο 24χρονος γιος του, που κατηγορούνται για το θάνατο του δεύτερου γιου της οικογένειας, μετά από αιματηρό περιστατικό μέσα στο σπίτι που διέμεναν στο Ηράκλειο.

Ο 26χρονος που οδηγήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μερικές ώρες μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο 55χρονος πατέρας ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς το θύμα αρχικά κρατούσε το μαχαίρι και απειλούσε τον πατέρα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου δήλωσε ότι ο πατέρας δεν θυμάται λεπτομέρειες από το περιστατικό, καθώς έχει σοκαριστεί.

Ο 24χρονος αδερφός του θύματος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το περιστατικό και πως δεν είχε σχέση με αυτό, καθώς ο αδερφός του τον είχε χτυπήσει και ο ίδιος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

 

madata.gr
Post
Ειδήσεις Πέμπτη 03.07.2025

Έρχεται νέο επίδομα για δημόσιους λειτουργούς. Ποιοι θα παίρνουν εξτρά 200 ευρώ τον μήνα

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» του ΕΡΤΝews μίλησε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στο στεγαστικό, που είναι πλέον ένα μόνιμο θέμα

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 26.06.2025

Γ. Αυτιάς σε ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Προστατέψτε αγορά και οικονομία από παράνομες πλατφόρμες πώλησης προϊόντων

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, μετά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής αγοράς, ότι υφίσταται αθέμιτος ανταγωνισμός από φορείς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και ηλεκτρο

Post
Ειδήσεις Σάββατο 21.06.2025

Σάκης Αρναούτογλου: Από τη Γη στο Πιάτο – Η Ελλάδα μπορεί να πρωτοστατήσει στο νέο ευρωπαϊκό διατροφικό μοντέλο.

Στην εκδήλωση με τίτλο “The Case for Change – A More Resilient and Sustainable Future with an EU Action Plan for Plant-based Foods”, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κ