Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 19:39 Ειδήσεις

Τραγωδία στην Κρήτη: Προφυλακίστηκαν γιος και πατέρας για τη δολοφονία του 26χρονου


Προφυλακίστηκαν ο 55χρονος πατέρας και ο 24χρονος γιος του, που κατηγορούνται για το θάνατο του δεύτερου γιου της οικογένειας, μετά από αιματηρό περιστατικό μέσα στο σπίτι που διέμεναν στο Ηράκλειο.

Ο 26χρονος που οδηγήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μερικές ώρες μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο 55χρονος πατέρας ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς το θύμα αρχικά κρατούσε το μαχαίρι και απειλούσε τον πατέρα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου δήλωσε ότι ο πατέρας δεν θυμάται λεπτομέρειες από το περιστατικό, καθώς έχει σοκαριστεί.

Ο 24χρονος αδερφός του θύματος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το περιστατικό και πως δεν είχε σχέση με αυτό, καθώς ο αδερφός του τον είχε χτυπήσει και ο ίδιος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

 

madata.gr
Post
Ειδήσεις Τετάρτη 05.08.2026

Κάγια Κάλλας σε Γ. Μανιάτη για «Γαλάζια Πατρίδα»: «Η ΕΕ αναμένει από την Τουρκία να σέβεται τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών»

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία για τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων των κρατών μελών της Ε.Ε στέλνει η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

Post
Ειδήσεις Τρίτη 04.08.2026

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ζήτησε από την Κομισιόν ο Γ. Αυτιάς λόγω των πυρκαγιών

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές στην Ελλάδα, ζητά με κατεπείγουσα επιστολή του ως εισηγητής της Επιτροπής Οικονομικών για τον Ευρωπαϊκό Προϋπολογισ

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 24.07.2026

Ράπισμα στην Τουρκία από την Κάγια Κάλας σε ερώτηση του Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη στο ΕΚ

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με επίκαιρη ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας που δήλωσε ότι «Τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της Τουρ