Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020 21:15 Βλέπω/Ακούω

Γιάννης Πλακιωτάκης: Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία του


Ο Γιάννης Πλακιωτάκης βρίσκεται για δεύτερη ημέρα σε ΜΕΘ, καθώς νοσεί με κορονοϊό και χρειάζεται να βελτιωθεί η οξυγόνωσή του.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός αναφέρουν πως ο πυρετός του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, δεν υποχωρεί. Παρόλα αυτά, η οξυγόνωσή του βρίσκεται σε καλό επίπεδο αν και πρέπει να βελτιωθεί, ενώ μέχρι στιγμής, δεν είναι διασωληνωμένος.

Υπενθυμίζεται, πως ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σ’ εξέταση στην οποία υποβλήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα και το βράδυ του Σαββάτου (28/11) διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό.

Ακόμη, σε ανάρτηση του στο Twitter, ο κ. Πλακιωτάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον κόσμο για τις ευχές του, μέσα από το νοσοκομείο.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

ieidiseis

 

 
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 17.01.2021

Σοφία Μπεκατώρου: Νέα παραίτηση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας μετά την καταγγελία της

Μετά τον πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά, Γιάννη Παπαδημητρίου και ο εκπρόσωπος του Ομίλου του Καλαμακίου, Γιώργος Χριστόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του - Τι αναφέρει στην επιστολή του.  ...

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 17.01.2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με τη μετακίνηση από νομό σε νομό

Σε ισχύ από τις 9 το βράδυ έως και τις 5 το πρωί παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας και μετά τη Δευτέρα στις 18 Ιανουαρίου, οπότε και ανοίγει το λιανεμπόριο. Η απαγόρευση είναι καθολική και ιδιαίτερα ...

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 17.01.2021

Ανοίγουν από τη Δευτέρα οι εκκλησίες - Όλα τα μέτρα

Μαζί με το λιανεμπόριο και τα κομμωτήρια, από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ανοίγουν και οι εκκλησίες για τους πιστούς, ενώ επιστρέφουν και τα μυστήρια (γάμοι, βαπτίσεις, κλπ.), με την τήρηση όλων των απα ...