Image
Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020 16:31 Πολιτική

Ο ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης ενέκρινε την πρώτη πληρωμή για την ενίσχυση των δικαιούχων παραγωγών λαϊκών αγορών που επλήγησαν από τον κορωνοϊό

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτών που επλήγησαν από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν για την αποτροπή μετάδοσης της νόσου του κορωνοϊού, ενέκρινε την πληρωμή της ενίσχυσης προς τους παραγωγούς λαϊκών αγορών.

Το συνολικό ποσό που διατίθεται στην πρώτη αυτή πληρωμή ανέρχεται συνολικά σε 7.175.600 ευρώ και αφορά 7.966 δικαιούχους παραγωγούς πωλητές σε λαϊκές αγορές με την πίστωση των λογαριασμών τους να έχει ξεκινήσει σταδιακά να πραγματοποιείται από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου.

Υπογραμμίζεται ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και νέα πληρωμή για τους δικαιούχους που δεν συμπεριελήφθησαν στην αρχική.

Όπως επισημαίνει ο κ. Βορίδης, το Υπουργείο θα συνεχίσει να ενισχύει αδιάκοπα τους Έλληνες παραγωγούς που υπέστησαν ζημία από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου εκείνοι να συνεχίσουν απρόσκοπτα να παράγουν και να διακινούν τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά τους προϊόντα.

Πηγή: typoskritis.gr
Post
Πολιτική Πέμπτη 09.07.2026

Ντόρα Μπακογιάννη: Το μήνυμα που πρέπει να εκπέμψει η Ευρώπη προς την Τουρκία πρέπει να είναι ξεκάθαρο

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη συμμετείχε σε συζήτηση με τον πρώην Πρόεδρο της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ και τον πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ για τις σχέσεις της Τουρκίας

Post
Πολιτική Πέμπτη 09.07.2026

Συντυχάκης: Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων υπάρχει μεθοδευμένο και κραυγαλέο θάψιμο της αλήθειας

Την υποκριτική στάση της κυβέρνησης και της συστημικής αντιπολίτευσης ανέδειξε οΜανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, σε παρέμβασή του στη σημερινή συνεδρίαση τηςΕπιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τ

Post
Πολιτική Τετάρτη 08.07.2026

Νίκος Ταχιάος «Επίκειται η απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο του Πάτρα – Πύργος»

Την απόφαση να απαγορευθεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, στο παράπλευρο και εναλλακτικό δίκτυο του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, στο τμήμα από τα Καμίνια έως την Κάτω Αχαΐα