Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020 13:37 Πολιτική

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης


Σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμού εισήχθη πριν από λίγο ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης αφού ταλαιπωρείται εδώ κι μέρες από κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη σε ΜΕΘ Ευαγγελισμού για προληπτικούς λόγους και για να του χορηγηθεί οξυγόνο. Δεν έχει διασωληνωθεί ενώ η κατάσταση του σύμφωνα πληροφορίες χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη.

Μάλιστα, ο υπουργός χτες με μήνυμά του στα social media ευχαριστούσε για την αγάπη και τις ευχές που δέχεται. Συγκεκριμένα ανέφερε ««Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα»

 

 

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 02.01.2026

Νίκος Ταχιάος: «Με την Παραχώρηση θα φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους χρήστες του δρόμου, αλλά και για τις περιοχές τις οποίες διασχίζει η Εγνατία Οδός»

Στις εγκαταστάσεις των διοδίων Ωραιοκάστρου βρέθηκε, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, μαζί με στελέχη της «Νέα Εγνατία Οδός Α.Ε.»

Post
Πολιτική Πέμπτη 01.01.2026

Γάμος στην οικογένεια Μητσοτάκη: Η πρόταση στον αέρα και το μονόπετρο της Σάκκαρη

Η πρόταση γάμου που έγινε τα Χριστούγεννα και το ραντεβού για το 2027. Η τρυφερή ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι εικόνες από την Αυστραλία που "πρόδωσαν" το μυστικό. Ένας πρωτοχρονιάτικ

Post
Πολιτική Πέμπτη 01.01.2026

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Νικήτα Κακλαμάνη

Τις ευχές του για το 2026 έστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης μέσω μηνύματος που απηύθυνε, λέγοντας: “Ελληνίδες και Έλληνες, με ρίζα ή με ψυχή στην Ελλάδα,