Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 16:33 Βλέπω/Ακούω

Πέτσας: Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιασθεί όλοι οι Έλληνες


Για το εάν είμαστε έτοιμοι για εμβολιασμό από τον Δεκέμβριο ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας απάντησε ότι "σήμερα είμαστε στην ευτυχή συγκυρία πολλές εταιρείες να προχωρούν με ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια".

Όπως είπε ο ίδιος, "μετά τις ανακοινώσεις από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε., είναι σαφές ότι μπορούμε να έχουμε ασφαλή εμβόλια τέλος Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου όπως προβλέπει το αρχικό μας πλάνο. Αυτό το πλάνο καθίσταται κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο ελκυστικό. Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει πολλά εμβολιαστικά κέντρα ώστε να εμβολιάζονται πάνω από 2.100.000 συμπολίτες μας τον μήνα. Να φτάσουμε έτσι κάποια στιγμή μετά το Μάρτιο σε ικανοποιητικό ποσοστό εμβολιασμού και στο σύνολο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Μένουμε στο πλάνο μας και θα το αναπτύξουμε και πιο γρήγορα αν χρειαστεί».

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 18.05.2026

Πάτρα: Έρχεται η 1η Πανελλαδική Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Agro Food & Drink Expo, στις 5–7 Ιουνίου 2026 στο Παλαιό Λιμάνι (vid)

Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου: την 1η Πανελλαδική Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Agro Food & Drink Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Ι

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 18.05.2026

Ξεκίνησε η εξεταστική περίοδος στα λύκεια και γυμνάσια

Σήμερα ξεκίνησε επίσημα η περίοδος των εξετάσεων για τα λύκεια όλης της χώρας. Οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου μπαίνουν στη διαδικασία των προαγωγικών εξετάσεων, ενώ οι μαθητές της Γ&rsqu

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 18.05.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 18/5/26

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και