Image
Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 20:59 Οικονομία

Ανοιξε η Πλατφόρμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4 - Η διαδικασία υποβολής της αίτησης

Ανοιξε η πλατφόρα myBusinessSupport (https://www.aade.gr/mybusinesssupport) της ΑΑΔΕ για υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Το ύψος του ποσού που θα λάβουν οι δικαιούχοι από το χρηματοδοτικό σχήμα θα παρουσιάζεται απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 προβλέπονται ακόμα ευνοϊκότεροι όροι ως προς τους δικαιούχους και το ύψος της ενίσχυσης, το 50% της οποίας είναι μη επιστρεπτέο, υπό τον όρο διατήρησης του επιπέδου απασχόλησης έως και την 31η/3/2021.

Η διαδικασία υποβολής της αίτησης ολοκληρώνεται σε 2 βήματα:

Βήμα 1ο: Συμπληρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία εσόδων-εξόδων της επιχείρησης στην εφαρμογή «ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ» στην πλατφόρμα “myBusinessSupport”. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων αυτών, διότι μετά την οριστικοποίησή τους δεν είναι δυνατή η τροποποίησή τους.

Βήμα 2ο: Μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης στην εφαρμογή «ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ», πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί οριστικοποιημένη αίτηση χορήγησης μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport”, και ειδικότερα μέσω της εφαρμογής «ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 4: ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ». Σε περίπτωση μη ορθής συμπλήρωσης της αίτησης, η αίτηση τροποποιείται μόνο αυθημερόν.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 30 Νοεμβρίου 2020.

 

 

madata.gr
Post
Οικονομία Τετάρτη 13.05.2026

ET-Forum στο Ηράκλειο: Μεγάλα έργα, αναπτυξιακές προοπτικές και οι ανησυχίες των Κρητικών στο επίκεντρο (vid)

Την έναρξη του ET-Forum στο Ηράκλειο έκανε ο διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου», Γιάννης Τσαπρούνης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η διοργάνωση εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό ανάδειξης των

Post
Οικονομία Τετάρτη 13.05.2026

Πως βλέπουμε ηλεκτρονικά μέσω των τιμών για τον προσδιορισμό της φορολογικής αξίας των ακινήτων (αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας )

Με τις διατάξεις του νόμου 5162/2024, προβλέπεται θεσμοθέτηση και εμπλουτισμός της ψηφιακής πλατφόρμας – γεωπύλης « valuemaps.gov.gr – Αντικειμενικός προσδιορισμός αξιών σε χάρτη &ra

Post
Οικονομία Δευτέρα 11.05.2026

Πληρωμές από σήμερα σε δικαιούχους e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ

Από σήμερα, 11 Μαΐου, έως και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2026, θα καταβληθούν συνολικά 61.505.000 ευρώ σε 54.260 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πληρωμών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσί