Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 11:46 Ειδήσεις

Κορονοϊός: Πέθανε ο γιατρός της Βουλής, ο 52χρονος Γιάννης Μητρόπουλος


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών άφησε ο γιατρός της Βουλής των Ελλήνων, ο 52χρονος Γιάννης Μητρόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορωνοϊό. Ο 52χρονος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Στη ΜΕΘ νοσηλευόταν και η σύζυγός του, η οποία έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Η γυναίκα αποσωληνώθηκε.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κώστας Τασούλας, προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου, γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής, που απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

«Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους  -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

 

topontiki

 

 
Post
Ειδήσεις Πέμπτη 03.07.2025

Έρχεται νέο επίδομα για δημόσιους λειτουργούς. Ποιοι θα παίρνουν εξτρά 200 ευρώ τον μήνα

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» του ΕΡΤΝews μίλησε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στο στεγαστικό, που είναι πλέον ένα μόνιμο θέμα

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 26.06.2025

Γ. Αυτιάς σε ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Προστατέψτε αγορά και οικονομία από παράνομες πλατφόρμες πώλησης προϊόντων

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, μετά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής αγοράς, ότι υφίσταται αθέμιτος ανταγωνισμός από φορείς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και ηλεκτρο

Post
Ειδήσεις Σάββατο 21.06.2025

Σάκης Αρναούτογλου: Από τη Γη στο Πιάτο – Η Ελλάδα μπορεί να πρωτοστατήσει στο νέο ευρωπαϊκό διατροφικό μοντέλο.

Στην εκδήλωση με τίτλο “The Case for Change – A More Resilient and Sustainable Future with an EU Action Plan for Plant-based Foods”, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κ