Image
Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 20:55 Αθλητικά

Football League: Ανακοινώθηκε η αναβολή της

Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League στις 7-8/11 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια, η έναρξη του πρωταθλήματος θα καθυστερήσει, καθώς αναμένεται η έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Σε περίπτωση που η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δικαιωθεί, τότε θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο πρωτάθλημα και ίσως απαιτηθεί νέα κλήρωση.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι η 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Football League 2020-2021, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου 2020, αναβάλλεται λόγω του ότι εκκρεμεί η έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου».

 


athlitika.news
Post
Αθλητικά Τετάρτη 10.06.2026

Με 41 ομάδες και 630 εργαζόμενους – αθλητές συνεχίζεται το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου «Νίκος Τούλης»

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 41 ομάδων και 630 αθλητών συνεχίζεται στα Κλειστά Γυμναστήρια Νέας Αλικαρνασσού και «Μελίνα Μερκούρη», το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου &

Post
Αθλητικά Τρίτη 09.06.2026

Ξεκινούν οι εγγραφές για το Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp 2026 του Δήμου Περιστερίου

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου διοργανώνει και φέτος το Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp 2026, προσφέροντας στα παιδιά της πόλης μια μοναδική ευκαιρία δημιουργικής απασχόλησης, άθλησης και ψυχαγωγ

Post
Αθλητικά Δευτέρα 08.06.2026

Ανανέωσε στον ΟΦΗ ως το 2029 ο Φούντας

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ταξιάρχη Φούντα μέχρι το 2029. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ-ΟΦΗ αναφέρει: Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τη