Image
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 13:38 Αθλητικά

Σοκ στην Αγγλία με την αυτοκτονία ενός 17χρονου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι

Θρήνο έχει προκαλέσει στην Αγγλία η είδηση πως ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 17 ετών. Ο λόγος για τον Τζέρεμι Γουίστεν (Jeremy Wisten), ο οποίος πρόσφατα είχε αποδεσμευτεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, στις οποίας τις Ακαδημίες είχε ενταχθεί από το 2016.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ σοκαρισμένοι εμφανίστηκαν και ποδοσφαιριστές των «σίτιζενς», όπως ο Ραχίμ Στέρλινγ και ο Αϊμερίκ λαπόρτ, όπως και πρώην συμπαίκτες του.

«Η οικογένεια του Μάντσεστερ Σίτι είναι λυπημένη από την είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη της Ακαδημίας μας, Τζέρεμι Γουίστεν. Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο παίκτης, που αγωνιζόταν ως αμυντικός και ο οποίος γεννήθηκε στο Μαλάουι, μετακομίζοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του όταν ήταν μωρό, έγινε μέλος της Σίτι το 2016 και έπαιξε κόντρα σε κυρυφαίες ομάδες σε αναπτυξιακό επίπεδο, πριν φύγει από το κλαμπ.

 

 

madata.gr
Post
Αθλητικά Δευτέρα 21.09.2026

Μια ενδεκάδα παιχτών του ΟΦΗ στις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου

Μια ενδεκάδα παιχτών του ΟΦΗ θα βρεθεί στις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ:Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά μια ενδεκάδα θα μπορούσαν να συμπληρώσ

Post
Αθλητικά Δευτέρα 21.09.2026

Αλέξη Καλοκαιρινός: Αδόκιμος και υποτιμητικός ο χαρακτηρισμός «no-name» για τον ΟΦΗ

Δήλωση – απάντηση στον υποτιμητικό χαρακτηρισμό «ομάδα χωρίς όνομα» όπως χαρακτήρισε τον ΟΦΗ η γερμανική ιστοσελίδα Bild έστειλε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός. Τονίζοντας

Post
Αθλητικά Δευτέρα 21.09.2026

ΟΦΗ: Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε με «κεραυνό» του Αθανασίου!

Ο ΟΦΗ απέφυγε την ήττα την τελευταία στιγμή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Νίκο Αθανασίου να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το τελικό 2-2 σ